FUN-weekend

Geheel verzorgd FUN weekend met gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Relaxed weekend in een mooie omgeving
  • 1 overnachting inbegrepen
  • Inclusief Bourgondische lunch en barbecue
  • BoerenGolf en kanovaren
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend. Deze week al 32x aangevraagd, de eerstvolgende activiteit heeft nog plek voor 2 gasten.

Weekend vol Fun

Als je een tikkie sportief ingesteld bent en van plezier houdt dan is dit weekend een echte aanrader! Je gaat met gelijkgestemden nieuwe ervaringen op doen en veel lol beleven in de omgeving van Den Bosch.

Wij, van Elkaar Ontmoeten, hebben het ideale weekend voor je samengesteld om vrij in de natuur, ongedwongen kennis met elkaar te maken. In de buitenlucht genieten van elkaars gezelschap, vers bereide, lokale versnaperingen, een tocht over waterwegen en we spelen Boerengolf over een uitdagende 10 holes track in de ongerepte natuur.

De eerstvolgende activiteit begint spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende activiteit kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Algemene info

Op zaterdagmiddag kun je vanaf 13:00 uur bij het hotel inchecken. Om 13:45 uur wordt je opgehaald met de taxi en wordt je gebracht naar onze activiteit waar we de gehele dag gezellig bezig zijn met elkaar. De taxi zal ons rond 21:30 uur weer ophalen om terug te gaan naar het hotel.

Zondagochtend gaan we om 9:00 uur (tijd in overleg) uitgebreid met elkaar ontbijten, waar we nog gezellig kunnen napraten over de dag ervoor. En je hoeft pas uit te checken om 14:00 uur!

Bij voldoende animo is er de optie om zondag nog een leuke activiteit te doen in Den Bosch.

Gezelligheid is troef

Bij Boerengolf is niet (het ontbreken van) je handicap het obstakel maar de aanwezige dieren in het ruige gras en de wijde sloten op het parcours. Je club is niet de standaard driver maar een forse klomp aan een houten steel die wellicht net zo lekker in je hand ligt. Zie die knoeperd van een bal maar in de ingegraven melkemmer te jassen. De groep die met het minst aantal slagen het hele parcours aflegt is de winnaar. Gezelligheid, activiteit, hilariteit en samenzijn zijn de kernwoorden voor dit ongewone weekend.

Halverwege de route kunnen we even bijkomen op de IJsboerderij waar we genieten van versbereid, ambachtelijk ijs.

Naast het Boerengolf maken we een tochtje van 7 km over het water in een Canadese kano. Water geeft rust en terwijl je samen door ongerept natuurschoon glijdt kun je even stilstaan bij elkaar en de mooie omgeving.

We sluiten de dag af met een Bourgondische BBQ en borrel waarbij we onze belevenissen met elkaar zullen kunnen delen. In overleg kan er gewandeld worden naar een mooi, nabijgelegen kasteel.

Mocht het weer onverhoopt parten spelen dan zal de pret onverminderd groot zijn. Dit weekend kan onder elke weersomstandigheid doorgaan in de binnenhal van het complex. Deze hal is 300m2 groot en biedt met diverse games en activiteiten genoeg uitdaging en speelplezier.

Bonus: Neem tussen 18.30 en 19.30 vanuit de skybox een kijkje bij het koeien melken…

Het golfterrein is zo’n 30ha groot, behoorlijk uitgestrekt dus. Voor minder mobiele deelnemers is het daarom mogelijk om een clubcar te huren zodat je over de baan kunt crossen.

Handig om te weten:
  • Stevige schoenen/laarzen zijn een aanrader
  • Dat je last van je kaken zult hebben van het lachen…

Wat je kunt verwachten