Kookweekend

Geheel verzorgd kookweekend en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Relaxed kookweekend in een luxe hotel
  • 1 overnachting inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en drankjes (tijdens het koken)
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend. Deze week al 52x aangevraagd, de eerstvolgende activiteit heeft nog plek voor 2 gasten.

Samen koken

Lekker koken en nieuwe mensen Ontmoeten, dat doe je tijdens het Elkaar Ontmoeten Kookweekend.

Volg een gezellige kookworkshop en blijf slapen in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie.

Ontdek je kook skills

Ontmoet gelijkgestemden tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van een echte chef, dit alles onder het genot van ’n lekker glaasje wijn.

Uiteraard staat hier, net zoals bij onze andere activiteiten, gezelligheid op de eerste plaats.

De eerstvolgende activiteit begint spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende activiteit kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Programma

Na aankomst in het hotel heb je voldoende tijd om je even lekker op te frissen. Vervolgens word je op zaterdag rond 17:00 uur opgehaald in de lobby, waarna wij je 10 minuten later in de kookstudio ontvangen. Hier zullen we onder het genot van heerlijke hapjes en een aperitief ons aan elkaar voorstellen.

Hierna zal onze chef een toelichting geven over de planning, het menu en de ingrediënten. Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen.

Of je nu een uitgebreid 4-gangendiner wil leren bereiden, allerlei soorten sushi wilt leren rollen, exclusieve fingerfood hapjes of amuses wilt leren maken, deze kookworkshop zal een mooie beleving zijn! Tijdens het kokkerellen heb je ruimschoots de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, dit alles onder het genot van bijpassende wijnen

De bereiding van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop, zodat iedereen actief meedoet. Hierna gaan we met de gehele groep aan tafel om heerlijk te gaan genieten van het resultaat. Je krijgt sowieso alle recepten mee naar huis, zodat je je eigen gasten een volgende keer kunt verrassen met culinaire hoogstandjes.

Zondagochtend gaan we om 9:00 uur met elkaar ontbijten (tijd kan in overleg), waar we met elkaar nog gezellig kunnen napraten over de avond ervoor. Bij voldoende animo is er de optie om zondagochtend een leuk boottochtje te gaan maken met elkaar. Een bezoek aan het centrum van Bourgondisch Den Bosch is zeker een aanrader.

Vervoer en verzorging

De tijden kunnen afwijken, definitieve tijden worden gemaild na boeking.

Op zaterdagmiddag kun je vanaf 13:00 uur inchecken in het hotel. Hier kun je genieten van sauna, zwembad, fitness, wellness, squash- en tennisbanen en van de gezellige bar.

Je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer of voor een tweepersoonskamer met twee losse bedden. Deze kamer deel je dan met een andere kookweekendgast.

Rond 16:00 uur zal onze gastheer, Mart, zich komen voorstellen in het hotel bij de knusse openhaard. Daarna brengen we je vanuit het hotel naar de kookstudio en rond 23:30 uur word je weer bij je hotel afgezet. Het ontbijt is om 9:00 uur in het hotel (andere tijd kan in overleg) en je hoeft pas uit te checken om 14:00 uur! Bij het hotel kun je gratis parkeren. Het gebruik van Wifi en alle andere faciliteiten zijn eveneens gratis.

De eerste contacten leg je al via de groeps-Whatsapp en zo kun je eventueel carpoolafspraken maken en up-to-date info over het weekend ontvangen.

Wat je kunt verwachten