Het 50+ Single Padel Event, voor zowel starters als gevorderden.

Een middag/avond vol sport, gezelligheid, mooie ontmoetingen op een ongedwongen manier!

  • Sportieve activiteit in het groen op een prachtige locatie
  • Clinics voor starters en gevorderden
  • Inclusief 3 drankjes en bittergarnituur
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of bekijk hier direct de agenda. Deze week hebben al 31 leuke singels zich ingeschreven!

Het 50+ Single Padel Event, voor zowel starters als gevorderden.

Een middag/avond vol sport, gezelligheid en mooie ontmoetingen!

  • Sportieve activiteit in het groen op een prachtige locatie
  • Clinics voor starters en gevorderden.
  • Inclusief 3 drankjes en bittergarnituur
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of bekijk hier direct de agenda. Deze week hebben al 31 leuke singels zich ingeschreven!

Het gezelligste Padel Event voor 50+ singles

Op veler verzoek organiseren we een uniek padel event speciaal voor 50+ singles. Dit is jouw kans om niet alleen een nieuwe sport te ontdekken, maar ook om andere singles te ontmoeten en een onvergetelijk middag/avond te beleven. Dit gaan we doen op het prachtige Tennis & Padel park De Krekel, het grootste padel outdoor park van Nederland. Hier verwelkomen we je voor een dagje vol sport, gezelligheid en nieuwe vriendschappen.

Ontdek je sportieve skills

Stel je voor: een zonnige middag in het groen tussen Veghel en Uden. Je arriveert op het park en wordt hartelijk ontvangen door het team van Elkaar Ontmoeten. De gezonde spanning en opwinding zijn voelbaar in de lucht.
Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet op de padelbaan of een gevorderde speler die zijn skills wil verbeteren, onze erkende padeltrainers staan klaar om je te begeleiden. De clinics zijn ontworpen om je op een leuke en ontspannen manier kennis te laten maken met padel, of om je bestaande vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De eerstvolgende activiteit begint spoedig:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende activiteit kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Samen padellen

Het draait vandaag niet alleen om sporten, maar ook om samen genieten. Terwijl je speelt, ontdek je de charme van padel en ervaar je de vreugde van samen sporten. De wedstrijden zijn gezellig en informeel, en er is volop gelegenheid om de mooiste gesprekken aan te gaan , maar zeker veel plezier te hebben met de andere deelnemers. Vaak ontstaat er een bijzondere klik tussen mensen die elkaar anders misschien nooit hadden ontmoet. Misschien is dit wel het begin van een mooie vriendschap of zelfs meer. Dit kan zomaar je laatste single event zijn!

Wat kan je verwachten

Je wordt hartelijk ontvangen door ons Elkaar Ontmoeten team. Onder het genot van een bakkie koffie/thee nemen we de planning door en hebben we een korte introductie met elkaar. Je krijgt de kans om je mede-deelnemers te ontmoeten en je eerste padelwedstrijden te spelen. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Doe mee aan onze clinics en leer de basis van het spel. Ben je al wat gevorderd? Dan kun je vrij spelen en je skills verder ontwikkelen.

Programma

Gezelligheid is troef

Je komt aan op locatie waar je hartelijk wordt ontvangen.
We nemen de tijd voor elkaar en doen een kort voorstelrondje, om vervolgens met onze padeltrainers de dagindeling door te nemen.

Na de introductie kunnen we gaan beginnen, met zowel de clinics als de wedstrijden. Alles in een relaxte setting en tijd voor elkaar.

Inmiddels is iedereen ingespeeld en is het tijd voor het toernooi, zodat we ook allemaal een keer tegen elkaar zullen te spelen.

Na een paar uur intensief sporten is het tijd voor ontspanning. Neem plaats op een van de fijne terrassen met uitzicht op de padel- en tennisbanen. Onder het genot van een hapje en een drankje, en met heerlijke muziek op de achtergrond, heb je alle tijd om te kletsen en al je opgedane kennis te delen met de andere singles. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Niks moet, veel kan. Het draait om gezelligheid en het creëren van waardevolle herinneringen.

Bij voldoende animo is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen icm een heerlijk buffet, dit tegen een meerprijs van €25.

Praktische informatie

Omkleed- en douchemogelijkheden zijn aanwezig, zodat je je op elk moment fris en comfortabel voelt. Racket huur is aanwezig á €4.
De ticketprijs is incl. 3 consumpties + bittergarnituur.

Schrijf je vandaag nog in en mis deze unieke kans niet! Beleef een onvergetelijke middag/avond vol sport, plezier en nieuwe ontmoetingen. Ontmoet gelijkgestemde 50+ singles, geniet van de gezellige sfeer en wie weet, misschien ontmoet je wel je nieuwe maatje. Dit wil je niet missen!

Praktische informatie

Omkleed- en douchemogelijkheden zijn aanwezig, zodat je je op elk moment fris en comfortabel voelt.
Racket huur is aanwezig á €4. De ticketprijs is incl. 3 consumptie + bittergarnituur.

Schrijf je vandaag nog in en mis deze unieke kans niet! Beleef een onvergetelijk dagje vol sport, plezier en nieuwe ontmoetingen. Ontmoet gelijkgestemde 50+ singles, geniet van de gezellige sfeer en wie weet, misschien ontmoet je wel je nieuwe maatje. Dit wil je niet missen!

Wanneer ga je mee?

Aankomende evenementen