Single Avond

Geheel verzorgde single avond.

Een avond vol plezier en nieuwe ontmoetingen

  • Laagdrempelige nieuwe ontmoetingen
  • Allemaal gelijkgestemde 50/60-plus singles
  • Inclusief dinerbuffet, drank en muziek
  • We streven naar een gelijke man- vrouwverhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol
  • Zowel in Den Bosch en Bussum

Of boek hier direct jouw single avond. Deze week al 132x aangevraagd, de eerstvolgende activiteit heeft nog plek voor nog 9 gasten.

Single Avond

Ervaar een fantastische Single Avond en ontmoet gelijkgestemde 50/60-plus singles. Deze geheel verzorgde avond nodigt uit tot verrassende nieuwe ontmoetingen, veel plezier en mooie gesprekken. 

Je leert elkaar op een ongedwongen manier beter kennen! Waag een dansje op de dansvloer, of zet een mooi gesprek voort in onze knusse lounge ruimte.

De eerstvolgende single avond begint spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende activiteit kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Avontuur en entertainment

Ervaar een volledig verzorgde avond uit. Wij verwennen je met een dinerbuffet incl. drank (exclusief gedestilleerd). Ook is er live entertainment. Zo kom je gemakkelijk in contact en is er genoeg aanleiding om je samen te vermaken. Het ijs is snel gebroken, waarna er ruimte is om elkaar echt te Ontmoeten!

Onze top DJ stemt zijn muziek af op de sfeer van de avond en voor de liefhebbers is er ruimte om te dansen (geen must!).

Gezelligheid is troef

Je wordt persoonlijk ontvangen door gastheer Mart en zijn team. Je ontmoet direct andere gasten, die net als jij allemaal 50/60-plus single zijn. Dacht je gisteren nog dat je de enige was? Deze avond omring je je alleen maar met gelijkgestemden. 

Geniet met elkaar van het live entertainment, het dinerbuffet en de muzikale begeleiding. De sfeer nodigt laagdrempelig uit tot nieuwe ontmoetingen, verrassende gesprekken en wie weet springen de eerste vonken vanavond over.

Voor wie wil, is er ruimte op de dansvloer na het diner. Zet je liever de fijne gesprekken voort, dan is er ruimte in de knusse loungeruimte waar je elkaar beter kunt leren kennen!

We Ontmoeten Elkaar in het sfeervolle tuincafé “De Witte Zwaan” in Berlicum (naast Den Bosch). Hier straalt de gezelligheid je tegemoet en voel jij je meteen thuis.

Vrijdag 22 maart In:
Tuincafe de Witte Zwaan
Hoogstraat 30
Berlicum
(naast Den Bosch)

(Parkeren is gratis)

17.30: Inloop met persoonlijke ontvangst
18.30: Opening door Mart
19.00: Dinerbuffet
21.00: Opening dansvloer door DJ. Mr.D
00.00: Einde avond (vervoer naar hotel mogelijk*)

* Wil je optimaal genieten? Verwen jezelf dan met een overnachting.
Laat ons dit weten en we mailen je de meerdere opties.

Waarom deze Single Avond?

We kregen veel verzoeken voor een ‘losse avond’. Deze avond organiseren we daarom speciaal om extra laagdrempelig andere 50/60-plus singles te ontmoeten. Vind je een meerdaagse activiteit iets teveel van het goede? Of wil je ook buiten onze meerdaagse activiteiten verrassende nieuwe ontmoetingen ervaren? Dan is deze avond voor jou!

Als je het leuk vindt, kun je een introducé meenemen. Denk eens aan je broer, de buurvrouw, of die ene date die erg gezellig was, maar toch net niet jouw type bleek? 

Let op: deze avond kan je singleleven voorgoed veranderen!

Wel of niet boeken?

Je kunt deze avond natuurlijk ook thuisblijven. Best lekker om een avondje met een goed boek op de bank te ploffen, of een filmpje te kijken op Netflix. Maar laten we eerlijk zijn: dat kun je de rest van het jaar ook doen. Bovendien weet je zeker dat je daar jouw nieuwe liefde niet tegen komt. 

Daarom zeggen wij: gewoon doen! Wij beloven je een topavond met gelijkgestemde 50plus Singles, die net als jij openstaan voor nieuwe avonturen.