Singles tennistoernooi

50+ Singles tennistoernooi op ’t Melkhuisje.

Een sportieve dag, vol plezier en nieuwe ontmoetingen!

  • Zaterdag 24 juni vanaf 10:00 uur
  • Laagdrempelig in een ongedwongen sfeer
  • Sportief bezig met gelijkgestemde 50+ singles
  • Inclusief lunch en dinerbuffet
  • Beperkt aantal plaatsen, maximaal 50 singles 

Of meld je direct aan. Het maximaal aantal deelnemers aan dit toernooi is beperkt, dus wacht niet te lang met je inschrijving.

Tennistoernooi

Wat zijn we er trots op dat we een 50+ singles tennistoernooi mogen organiseren op het bekendste tenniscomplex van Nederland, H.L.T.C. ‘t Melkhuisje in Hilversum! Hier gaan we een onvergetelijke dag van maken.

Het eerstvolgende singles tennistoernooi begint spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende activiteit kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Sportieve ontmoetingen

Het doel van de dag is om elkaar te ontmoeten en dat gebeurt ook op de baan. Daarom hebben we ervoor gekozen om alle niveaus te husselen zodat je elke keer in de dubbel met een andere single speelt.


Je bent van harte welkom op ons laagdrempelige tennistoernooi met gelijkgestemden in een heerlijke bosrijke omgeving. Op deze dag is er naast tennis volop ruimte voor nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken. Dit alles vindt plaats op het legendarische tenniscomplex ‘t Melkhuisje, gelegen aan de rand van Hilversum. Ben je een ervaren of een beginnende tennisser? Dat maakt ons helemaal niets uit. Hier draait alles om de gezelligheid, net zoals bij alle andere activiteiten van ElkaarOntmoeten.

Programma

10:00 uur – Ontvangst
10:30 uur – Start tennistoernooi
13:00 uur – Gezamenlijke lunch
14:00 uur – Vervolg toernooi
16:00 uur – Finales
17:00 uur – Dinerbuffet
18:30 uur – Borrel die ‘uit de hand mag lopen’

Een tennistoernooi?

Jazeker! We kregen namelijk veel verzoeken om eens een sportieve dagactiviteit te organiseren. Natuurlijk luisteren we graag naar de wensen van onze gasten. En als we iets doen, doen we het goed!
Want waar kunnen we beter een tennistoernooi organiseren dan op het bekendste tennispark van het land. Wie weet kun jij straks zelfs zeggen dat je een finale hebt getennist op ’t Melkhuisje!

Hoe ziet deze dag er ongeveer uit?

We verwachten je rond 10 uur op het tennispark. Na een welkomstwoord van gastheer Mart in het gezellige clubhuis, starten de eerste wedstrijden om 10:30 uur. 

Halverwege de dag zorgen we natuurlijk voor een gezamenlijke lunch, die rond 13:00 uur wordt geserveerd. Na de lunch gaan we verder met de resterende wedstrijden en vanaf 16:00 uur staan de finales gepland. Aansluitend openen we rond 17.30 uur een smakelijk dinerbuffet en sluiten we af met een gezellige borrel.

Natuurlijk is er – net als tussen je wedstrijden door – volop gelegenheid om gezellig samen bij te praten. En, net zo belangrijk als je sportieve prestaties, zorgen we ervoor dat je kunt genieten in een ontspannen sfeer, onder het genot van een drankje en heerlijke muziek. Klinkt als een strak schema? Dat valt reuze mee. Dit is een globale dagindeling waar we soepeltjes mee omgaan. Het gaat tenslotte om het Elkaar Ontmoeten in een relaxte sfeer.

We sluiten de dag af ergens tussen 21.00 en 23.00 uur. Dat is namelijk aan jou. Heb je het tot het einde gezellig? Dan blijf je lekker hangen. Ben je op een gegeven moment moe van je sportieve inspanningen en voldaan na een gezellige dag? Dan ga je gewoon lekker naar huis.

‘t Melkhuisje

‘t Melkhuisje is al meer dan 100 jaar een begrip, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Dit was namelijk de enige locatie in Nederland waar ATP-toernooien werden georganiseerd. ’t Melkhuisje groeide door de jaren heen uit tot een van de belangrijkste tennistoernooien ter wereld. Veel grote namen uit de tenniswereld (o.a. Rod Laver, Guillermo Vilas, Thomas Muster, Betty Stöve en natuurlijk onze eigen Flying Dutchman Tom Okker) wonnen het toernooi ooit. Daarnaast werden er ook regelmatig nationale kampioenschappen georganiseerd; het Dutch Open. Hier hebben dus heel wat beroemde singles gespeeld!

Maar ‘t Melkhuisje is niet alleen bekend vanwege de tennisgeschiedenis. Het park heeft een unieke uitstraling door de ligging in een lommerrijke villawijk. Het is een van de mooiste tennisparken van Nederland en een geliefde plek voor zowel sporters als bezoekers.

De praktische info

Datum: Zaterdag 24 juni vanaf 10.00
Prijs: €99 (incl. lunch, dinerbuffet,  excl. consumpties)
Locatie: H.L.T.C. ‘t Melkhuisje, Bussumergrintweg 58, 1217 BS Hilversum

Wanneer ga je mee?