Zeilweekend

Geheel verzorgd zeilweekend en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Relaxed zeilweekend op een luxe klipper
  • 2 overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend. Deze week al 44x aangevraagd, de eerstvolgende boot heeft nog plek voor 2 gasten.

Zeilen op de waddenzee

Ga een relaxed weekend zeilen en ontmoet gelijkgestemde 50plus singles.

Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip, onze koks verwennen je de gehele tocht met liefdevol gemaakte gerechten.

Ga samen op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen.

Genieten van de zee

Waan je een echte schipper of kapitein: help met het hijsen van de zeilen of neem het roer over als je dat leuk vindt!

De route van deze prachtige zeiltocht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms varen we langs zandbanken en komen we honderden zeehonden tegen. Soms kan het schip droog komen te liggen, ook een heel unieke ervaring!

In overleg bezoeken we een van de Waddeneilanden, Vlieland of Terschelling. Hier kunnen we zelf de meest populaire activiteiten doen: wandeling rondom het dorp, een strandwandeling maken (het strand is vlakbij) en als we wat eerder zijn is er de mogelijkheid om fietsen te huren. De strandterrassen zijn op loopafstand.

De eerstvolgende boot vertrekt spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende boot kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Programma

Dit Zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten. Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.

Geniet samen van een kop koffie of een goed glas wijn in de fijne kuip met heerlijke rondzit of kijk naar de ondergaande zon op het middendek. Ontmoet gelijkgestemde 50plus singles tijdens een relaxed weekend zeilen rondom het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddeneilanden. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van ons luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving.

Tijdens dit geheel verzorgde weekend is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen! Ondertussen zullen onze koks je het gehele weekend liefdevol verzorgen met creatieve hapjes.

Waarom dit zeilweekend?

● Relaxed weekend zeilen over prachtige Nederlandse wateren
● Prachtig ‘luxe’ zeilschip voorzien van alle gemakken
● Geheel verzorgd: incl. maaltijden & non-alcoholische drankjes
● Enthousiaste reisbegeleider, schipper, matroos & koks

Opstapplaats is in Harlingen

Deze opstapplaats kan veranderen, de up-to-date ligging ontvang je per mail.

Aankomst is op vrijdag 20:00 uur.
Terugkomst is op zondag rond 15:00 uur.

Betaald parkeren geldt in heel Harlingen. Het is mogelijk om tot voor het schip te komen met de auto om de bagage aan boord te brengen. Daarna moet de auto wel naar een parkeerterrein worden gebracht. Bagage vóór de incheck-tijd aan boord brengen is meestal mogelijk, wel graag in overleg.

Het schip is van binnen mooi, stijlvol en warm ingericht. Zo is het fijn om zowel buiten aan dek als binnen in het schip heerlijk te vertoeven. De zeilklipper is van alle gemakken voorzien, benedendeks is een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. Er is een gezellige rondzit met fijne banken en zitkussens om ultiem in te relaxen of gezellig samen te zitten. Er zijn twaalf kleine 2-persoonscabines met goede stapelbedden van twee meter lang met dekbedden, lakens en kussens, twee douches en twee toiletten, centrale verwarming en warm water. Je kunt op het schip overnachten met 10 tot 24 personen.

Wat je kunt verwachten

Wanneer ga je mee?