Zeilavontuur

Geheel verzorgde zeilavontuur met gelijkgestemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Relaxed zeilavontuur op een luxe klipper
  • 2 overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief alle maaltijden (gemaakt door onze eigen hobbykok) en non-alcoholische drankjes
  • We streven naar een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of bekijk hier direct de agenda. Deze week hebben al 31 leuke singels zich ingeschreven!

Nieuwsgierig naar onze zeilactiviteiten? Bekijk dan de bovenstaande video en laat je overtuigen door ons gezelschap!

Zeilen op de waddenzee

Ga twee fijne dagen zeilen en ontmoet gelijkgestemde 50plus singles. Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip, onze koks verwennen je de gehele tocht met liefdevol gemaakte gerechten.

Ga samen op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen.

De eerstvolgende boot vertrekt spoedig aanmelden kan nog:

  

Aanmelden voor de eerstvolgende boot kan niet meer, we komen spoedig met een nieuwe datum!

Genieten van de zee

Waan je een echte schipper of kapitein: help met het hijsen van de zeilen of neem het roer over als je dat leuk vindt! De route van deze prachtige zeiltocht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms varen we langs zandbanken en komen we honderden zeehonden tegen. Soms kan het schip droog komen te liggen, ook een heel unieke ervaring!

In overleg bezoeken we een van de Waddeneilanden, Vlieland of Terschelling. Hier kunnen we zelf de meest populaire activiteiten doen: wandeling rondom het dorp, een strandwandeling maken (het strand is vlakbij) en als we wat eerder zijn is er de mogelijkheid om fietsen te huren. De strandterrassen zijn op loopafstand.

Programma

Dit zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten. Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.

Geniet samen van een kop koffie of een goed glas wijn in de fijne kuip met heerlijke rondzit of kijk naar de ondergaande zon op het middendek. Ontmoet gelijkgestemde 50plus singles tijdens een relaxed weekend zeilen rondom het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddeneilanden. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van ons luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving.

Tijdens deze geheel verzorgde activiteit is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen! Ondertussen zullen onze koks je de gehele activiteit liefdevol verzorgen met creatieve hapjes.

Waarom dit zeilavontuur?


● Relaxed zeilavontuur zeilen over prachtige Nederlandse wateren
● Prachtig ‘luxe’ zeilschip voorzien van alle gemakken
● Geheel verzorgd: incl. maaltijden & non-alcoholische drankjes
● Enthousiaste reisbegeleider, schipper, matroos & koks

Opstapplaats is in Harlingen

Deze opstapplaats kan veranderen, de up-to-date ligging ontvang je per mail.
Aankomst is op vrijdag/maandag 20:00 uur.
Terugkomst is op zondag/woensdag rond 15:00 uur.
Betaald parkeren geldt in heel Harlingen. Het is mogelijk om tot voor het schip te komen met de auto om de bagage aan boord te brengen. Daarna moet de auto wel naar het parkeerterrein worden gebracht (de exacte info ontvang je via onze update mail). Bagage vóór de incheck-tijd aan boord brengen is meestal mogelijk, wel graag in overleg.

Het schip is van binnen mooi, stijlvol en warm ingericht. Zo is het fijn om zowel buiten aan dek als binnen in het schip heerlijk te vertoeven. De zeilklipper is van alle gemakken voorzien, benedendeks is een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. Er is een gezellige rondzit met fijne banken en zitkussens om ultiem in te relaxen of gezellig samen te zitten. Er zijn twaalf kleine 2-persoonscabines met goede stapelbedden van twee meter lang met dekbedden, lakens en kussens, twee douches en twee toiletten, centrale verwarming en warm water. Je kunt op het schip overnachten met 10 tot 24 personen.

Wat je kunt verwachten

Slapen in een van de mooist varende zeilklippers van Nederland voor een all-in prijs van € 495,-. Deze prijs is inclusief, 2 overnachtingen, 2x vers ontbijt, 2x volledige lunch, 1x verzorgde diner, een heerlijk welkomstdrankje, koude en warme non-alcoholische dranken, veel lekkers tussendoor en een bijdrage aan ‘red de Hollandsche Zeilvloot’.

Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan, we rekenen een toeslag van € 89,00. Deze optie kun je selecteren tijdens het boeken.