Bruiloft Frans en Shirley

Met trots mogen we de foto’s delen van het allereerste bruidspaar dat uiteindelijk ontstaan is na een activiteit van Elkaar ontmoeten.

De eerste kennismaking gaat terug naar 4 jaar geleden in 2019 waar Frans en Shirley beiden deelnamen aan ons zeilweekend over de Waddenzee. Twee enthousiaste 50+ Singles die met gezonde spanning begonnen aan een weekend wat hun (liefdes) leven uiteindelijk op fantastische wijze zou veranderen.

Er waren geen verwachtingen behalve om een ontzettend leuk, gezellig en ontspannen weekend door te brengen met gelijkgestemden. Die verwachting kwam de eerste dag al uit nadat er kennis werd gemaakt met de overige gasten, er kwamen voorzichtig gesprekken op gang, de sfeer was ontspannen en ‘s avonds barstte de gezelligheid los, veel gelachen, gepraat en gedanst.

Op dat moment hadden Frans en Shirley elkaar nog niet echt in het vizier. Maar, gezien er genoeg tijd was tijdens het weekend kon Cupido zijn pijlen de volgende dag richten en schoot raak! De vonk sloeg uiteindelijk over toen er gedanst werd op het strand van Vlieland en het liefdes avontuur kon beginnen!

De romantiek vierde hoogtij, een prachtig zeilschip waar ‘s nachts, gezien het mooie weer, onder de sterrenhemel op het dek geslapen kon worden. De laatste dag werd er afscheid genomen van de groep en van elkaar…maar niet voor lang.

Na het zeilweekend, waar genoeg tijd was om elkaar echt wat beter te leren kennen, werd duidelijk dat Frans en Shirley een perfecte match waren en de liefde spat er vanaf. Er werd heel wat heen en weer gebeld, gechat, gereden, gedate en na een periode van samenwonen werd Shirley door haar Frans ten huwelijk gevraagd.

Dat de eerste ontmoeting op het zeilschip van Elkaar Ontmoeten indruk heeft gemaakt blijkt wel uit het feit dat ze getrouwd zijn op…een zeilschip!

En hoe kon het anders dat (bijna) alle gasten van 4 jaar geleden ook uitgenodigd werden gezien daar ook hele mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Het werd een bijzondere dag met een stralend verliefd bruidspaar, een hele bijzondere trouwceremonie op het zeilschip en een spetterend feest aan het strand, waanzinnig!

Een fantastische dag om getuige van te mogen zijn van wederom nieuw geluk ontstaan bij Elkaar Ontmoeten.