Elkaar Ontmoeten op het Water

Wat vinden wij het gaaf om jou dit nieuwtje te brengen!
Naast de kook- en zeilweekenden organiseren we op vrijdag 31 mei 2018 voor de allereerste keer met z’n allen afspreken op het water.

Daten is een ding. Met een blind date afspreken in een restaurant? Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Online daten is voor veel mensen te vluchtig en oppervlakkig. Maar nu is er een mooi en laagdrempelig alternatief: Elkaar Ontmoeten op het Water.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten singels van 50+ elkaar aan boord van Ouwe Dirk. Hij ligt dan gemeerd aan bij het Bolwerk achter de Uilenburg in ’s-Hertogenbosch. Zodra iedereen aan boord is, kiest de rondvaartboot het ruime sop van de Bossche Wateren en de Maas. Op het dek ontmoeten de vrijgezelle mannen en vrouwen elkaar en zullen de rest van de dag op een vrijblijvende wijze elkaar beter leren kennen.

Dus zet hem maar vast in je agenda: vrijdag 31 mei 2018 – want dit wil je meemaken!

Wil je na het varen nog meer gezelligheid? Dan heb je de mogelijkheid om – op eigen gelegenheid – een bezoekje te brengen aan het culinaire evenement ‘Gezellige Zaken’ dat op dat moment ook plaatsvindt exact daar waar het opstappunt is van onze boot.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!