Golf-FUN door de ogen van Daniella

Dit artikel is geschreven door Daniella, onze fotograaf die met onze golf-fun activiteit is meegegaan.

Hi ik ben Daniella, 24 jaar, en ik mocht bij het eerste Golf-FUN weekend van Elkaar Ontmoeten foto’s maken. Doordat het een nieuwe activiteit is, heeft Elkaar Ontmoeten hier nog geen leuke foto’s van. Daar breng ik verandering in!

Tijdens een heerlijk lunch werd er een klein voorstelrondje gedaan, maar ik merkte dat de mensen al aardig met elkaar aan de praat waren geraakt. Schijnbaar was het bij de ontmoeting in het hotel al gezellig! Ik was erg onder de indruk hoe een groep onbekende zo snel een homogene groep werd. Ze hebben allen wel twee dingen gemeen, ze zijn allen 50plus en single. Iedereen was positief ingesteld en had behoefte aan een gezellige sfeer. Nou, dan zit je bij ElkaarOntmoeten zeker goed! Bij thuiskomst heb ik mijn ervaringen meteen gedeeld met mijn moeder, die sinds een aantal jaar weduwe is en deze behoefte ook kent. Ondanks dat ik dacht dat ze dit nooit zou aandurven, heeft ze zich toch ingeschreven voor aankomend Zeilweekend. Ik weet zeker dat ze het geweldig gaat vinden.

Na de lunch was het tijd om te gaan golfen op het platteland. Gewapend met mijn fotocamera heb ik de leukste en grappigste momenten vast kunnen leggen. En die waren er zeker! Nog geen 10 minuten op het veld viel de bal in de sloot en moest die eruit worden gehaald om verder te kunnen spelen. Bart begon aan het avontuur, maar viel er helaas zelf ook in. Toen Ricardo hem en de bal eruit probeerde te halen, werd hij door Bart mee in de sloot getrokken. Gelukkig konden zij er allebei om lachen. Snel namen Bart en Ricardo een douche in het zelfgemaakte zwembad en kon het spel weer verder gaan. Elke keer als de bal in de sloot viel, kon Bart hem nu met gemak eruit halen. Dat was dan weer het voordeel. (zie zeker de hilarische video/foto’s)

Halverwege het golfen werd er een pauze gehouden op de boerderij waar iedereen heeft genoten van heerlijk ijs. En ik kan je vertellen, bijzonder ijs was het zeker! Zulk vers ijs van de koeien heb ik nog nooit gegeten. Iedereen zat lekker te smullen en de mooie gesprekken kwamen weer naar boven. Daarna konden de mensen in tweetallen gaan kanovaren over de sloot, wat hilarische momenten opleverde bij het instappen. Het leek wel of iedereen expres tegen elkaar aanbotsen tijdens het varen. Je kunt wel zeggen dat er een aantrekkingskracht was ;-). Gelukkig is er niemand in het water gevallen.

Na al dat bewegen had iedereen ondertussen wel trek gekregen. De koks waren al bezig met de barbecue voorbereiden. Ondertussen kregen wij de mogelijkheid om vanuit de skybox een kijkje te nemen bij het melkproces van de koeien. Dat tegenwoordig (bijna) helemaal automatisch gaat. Bijzonder om dit een keer meegemaakt te hebben. Na het eten kwam voor mij het einde van de dag alweer in zicht. Ik heb genoten van deze te gekke dag, en heb (ontzettend) veel foto’s kunnen maken. Om af te sluiten heb ik nog een paar van mijn favoriete foto’s van de dag voor jullie verzameld.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!