Kookweekend 10 oktober 2020

Dit artikel is geschreven door Sylvia, een van onze single dames die mee is gegaan met een kookweekend.

Het was een geweldig kookweekend van 10 en 11 oktober.
Ontvangst in het schitterend gelegen hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel.

Het is toch spannend om met een groep onbekenden aan een kookworkshop deel te nemen. Vooraf werd er een groepsapp aangemaakt door Mart en hier werd gestart met een kort voorstelrondje en niet te vergeten, verzoeknummers voor tijdens het koken. Al snel kwam het voorstel van een van de deelnemers om met elkaar, begin van de zaterdagmiddag, af te spreken. Dit was vrijblijvend en aan ieder de keuze.


Vanaf half 1 druppelde iedereen binnen. Het ijs was snel gebroken die middag en de sfeer zat er direct goed in.
Alles was vervroegd omdat de horeca om 22.00 uur sloot agv de aangescherpte Coronamaatregelen.  Waar overigens goed rekening mee werd gehouden ook tijdens de kookworkshop en het eten. Tegen 16.00 uur werden we met een taxibusje naar de locatie voor de kookworkshop gebracht. Deze rit ging met grote hilariteit gepaard in een van de taxi’s.

De Coronamaatregelen hebben niets afgedaan aan de kwaliteit van de kookworkshop en al helemaal niet aan de gezelligheid met elkaar. De kookworkshop was onder de bezielende leiding van Marèn.
Het was ontzettend gezellig van het begin tot het einde (zondag begin van de middag). Wat hebben met elkaar een diner op niveau verzorgt en wat hebben we met elkaar een plezier gemaakt. Of was het andersom?

Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedere single. Wat een leuke en ontspannen manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!