Reviews

Dit zeggen jouw voorgangers

Dit is slechts een klein beeld, benieuwd naar al onze reviews? Bekijk ze op Google.

Dit gevoel gun ik iedereen.

Na veel nagedacht mij opgegeven voor de kookworkshop.
Wat zag ik er tegenop, alleen op stap met allemaal onbekende, en ook nog eens met overnachting!
Wat een prachtig hotel met veel faciliteiten, voor ieder wat wils.
De kennismaking met de mede deelnemers verliep heel ontspannen, wat hebben we verdeeld over de dag gelachen, en eerlijk… Het traantje mocht er ook zijn.
Wat een mooie groepsdynamiek, geweldig om te zien.
En kooktalenten….die hoef je niet te hebben het recept ligt klaar, en met elkaar zet je een mooi en heerlijk gerecht op tafel.
Nou ja….Met af en toe een beetje hulp van de kok.
Aansluitend met z’n allen aan de tafel, muziekje erbij, en heerlijk smullen.
Ik heb zo genoten van het heerlijke eten, de gezelligheid, de gesprekken en het vele lachen.
Dit gevoel gun ik iedereen.
Ik kom zeker met veel plezier nog eens terug.

Dank je wel Mart & team voor de fantastische organisatie.
Hanneke
56, Noordwijk

IK BEN ER NOG STIL VAN !!!!!!

Wat een fantastisch zeil weekend heb ik gehad.
En wat was ik zenuwachtig, maar werd door Mart onze gastheer zo hartelijk ontvangen, dat de zenuwen gelijk verdwenen.
En wat een mooie groep mensen heb ik ontmoet.
Mooie gesprekken gehad en zo genoten van het zeilen,
(Het zeilen had ik nog nooit ondernomen, maar ervaring was niet nodig, ging ook om de beleving en de gezelligheid met elkaar).
Zo genoten van de omgeving, het weer en de catering wat verzorgd werd door Harry en Cindy was werkelijk heerlijk en geweldig. En de crew… van De avontuur’ Top!
De magische avond op het strand met music en dans…..
Het was werkelijk een weekend met een gouden rand.
Ik ben er nog steeds stil van dat ik zoiets moois heb mee mogen maken.
Dit is voor herhaling vatbaar.
Dankjewel allemaal …en Mart ( de organisator)alle lof ook voor jouw.
Het was geweldig.
Lieve groet Monique
Monique
56, Hoogvliet

Ontstane vriendschappen zijn blijvend…

Ik ben zelfs 2x mee wezen zeilen. Het waren twee hele bijzondere weekenden. Leuke mensen ontmoet waarvan nog steeds vriendschappen zijn overgebleven. Het zeilen vond ik echt geweldig.
Robbert
55, Den Bosch

Boven verwachting!

Heerlijk kookweekend gehad, luchtig en en ook soms de diepte in. Heel toegankelijk voor iedereen die alleen is. Goed hotel en lekker eten (ook zonder kookervaring). Geweldig goed betrokken organisatie.
Durk
54, Rotterdam

Leuke manier om anderen te ontmoeten.

Het Kookweekend van 18-19 maart was voor mij een fijne ervaring. Het weer was prachtig en we konden elkaar spontaan en ontspannen leren kennen op het terras van het hotel en in het zwembad. En de sfeer zat er al goed in toen we om half 6 met taxi’s naar het Kooklab werden gebracht. Daar was het een avond vol pret en plezier. Samen werd er een waar 5 gangen diner gekookt en aan een prachtig met kandelaars versierde tafel genuttigd. Mart zorgt ervoor dat de groep zo is samengesteld dat iedereen zich thuis voelt. Een grote aanrader om op een leuke manier anderen mensen te ontmoeten.
Marjorie
64, Den Haag

Ben echt uit mijn comfort zone gegaan

Een waanzinnig Zeilweekend gehad van 6-8aug 2021 zoal de site al zegt Elkaar ontmoeten, maar op een ontspannen manier.
Op een prachtig zeilschip mooie mensen mogen ontmoeten.
We zijn warm onthaalt door Mart, Marie -Ellen, Ruud.
De schipper en de matroos voerde ons veilig over het water, waar we
zon regen en harde wind samen hebben getrotseerd maar was de moeite waard, zeebank met zeehonden gezien ultieme geluk zo voelde het voor mij.
Ben echt uit mijn comfort zone gegaan, en heb er geen spijt van echt een aanrader om dit te doen .
Veronique
60, Rheden

Het was een warm bad voor me

Na het overlijden van mijn partner in augustus vorig jaar, na veel twijfel me toch opgegeven voor een kookweekend. Maar het was fantastisch. Een mooie accommodatie, een leuke groep mensen, mooie en soms moeilijke gesprekken, heerlijk samen koken en eten. Voor mij was het een warm bad ondanks de moeilijke momenten. En super geregeld door Mart. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wim
63, Deventer

Heb het zeilweekend ook alvast geboekt

Ik was bij het kookweekend van 12 februari. Was voor mij de eerste keer en wist niet wat ik kon verwachten met allemaal vreemden maar het was alsof we elkaar al vaker hadden gezien hoe we met elkaar omgingen en samen hebben gekookt .ik raad het iedereen aan de volgende heb ik al geboekt nu een zeil weekend ik heb daar zoveel over gehoord en foto’s en filmpjes gezien dat ik bij mij eigen dacht dat wordt het volgende uitje met elkaar ontmoeten.
René
57, Ede

Laagdrempelig maar met niveau.

‘Elkaar Ontmoeten’ waarom niet ….. in een prachtige omgeving en met een leuke gemeenschappelijke activiteit… zo dacht ik er ook over…. En daarom mijn deelname aan het kookweekend van 19-20 maart.
Kennismaken met mensen uit alle windstreken… er werd gelachen … verhalen verteld
Leuke contacten gemaakt.

Voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig maar met niveau. Met Mart als geweldige gastheer van dit we gaan ‘Elkaar Ontmoeten’ weekend.

De Kookworkshop inspirerend, veel gelachen, nog meer contact gelegd met een heerlijk eindresultaat !
Elkaar Ontmoeten maakt het onderscheid !

Het was heerlijk, gezellig en eigenlijk te kort….
Janita
64, Oosterhout

Schroom niet heren!

Zeilweekend 3-5 september 2021
Topweekend!
Lekker gezeild op de Waddenzee. Bezoek aan Terschelling.
Onbekenden mensen ontmoet en leren kennen.
Mooie gesprekken gevoerd.
Lekker gegeten en gedronken.(Topteam in de kombuis)
Al met al een superervaring, ook als je niet kunt zeilen.
Samengevat: Zeilen, zon , zee, wind, niet te vergeten de stranddisco onder de sterrenhemel.
Gezelligheid, veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken.
Ook voor mannen een aangename ervaring. Dus schroom niet heren!

Mart, bedankt voor de uitstekende organisatie.
Ik ga zeker terugkomen. Voor het zeilen of één van de andere activiteiten.
Jeroen
57, Sneek

Ook ik was zenuwachtig…

Heerlijk weekend gehad, Mart is een fijne gastheer.
Een hele ervaring om te gaan zeilen met mensen die je niet kent. Ook ik was zenuwachtig, maar na de ontmoeting met de andere en de sfeer was dat zo weg. Het helpen aan boord met zeilen, en de fijne gesprekken, het dansen onder de sterrenhemel .Dat zijn momenten waar ik met een glimlach aan terug denk. Het weer was goed, mooie zonsopkomst, heerlijk eten, een top weekend dus.
En de groep…in 1 woord gezellig en ontspannen.
Op naar de volgende activiteit.
Nanda
50, Den Helder

Echt de tijd om elkaar te leren kennen.

Ik heb in augustus 2020, net tussen de lockdowns, een weekend op de Klipper Avontuur mogen verblijven, georganiseerd door Elkaar Ontmoeten. Op vrijdag was het de eerste leuke kennismaking met Mart en de andere deelnemers. Op zaterdag, na het zeer goede ontbijt, werden de zeilen gehesen en richting Terschelling gevaren. Onderweg ruimschoots tijd om elkaar te leren kennen in een ontspannen sfeer met Mart als gastheer. Bij aankomst op Terschelling de wal op en een beetje verkennen en ‘s avonds op het strand nog een klein feestje gehouden onder het genot van een hapje en drankje. Op zondag weer retour naar Harlingen. Al met al een heel goed verzorgd weekend met leuke mensen. Een aanrader! Ik zeg bij twijfel, doen!
Rick
59, Krommenie

Een feestje was dit weekend, volop energie!

Terug van een méér dan fantastisch zeilweekend!! ( 17-19 Juli )
Mart nam ons mee, met zijn positieve innemende vibe, op het prachtige schip van Wamme.
Vol passie & enthousiasme over het schippersvak betrok Douwe, de matroos, ons bij de activiteiten welke er gedaan moesten worden tijdens de tocht. Super leuk om te doen samen!
Ondertussen werden wij de hele dag door verwend met overheerlijke hapjes van Harry & Cindy.
De meest lekkere creaties toverde dit leuke stel tevoorschijn.
Het weer was prachtig, de wind goed, het varen een mooi avontuur, met aan boord een gemêleerde groep enthousiaste mensen die ervan genoten samen op pad te zijn.
Het contact maken ging gemakkelijk, er is onderlinge herkenning, er hoeft niets, alles is mogelijk.
Onder het genot van muziek, goede gesprekken, en gelach, heb ik ervaren dat indien je twijfelt dit echt een X mee moet maken.
Een feestje was dit weekend, volop energie weer thuis.
Mart & Crew nogmaals dank! Jullie weten wat een 50+ nodig heeft…TOP!
Petra,
57, Hattem

Wat een super formule. Dit is dé manier om mensen te leren kennen.

Wat een super formule. Mart maakt waar wat hij belooft. Dit is de manier om mensen te leren kennen.
Afgelopen weekend mezelf verwend met een heerlijk weekend zeilen. Zat er al 2 jaar tegenaan te hikken maar vond het best wel aan de prijs. Ben na dit weekend een andere mening toegedaan. Het is de prijs dubbel en dwars waard! Gastheer Mart zit goed in zijn vel en maakt waar wat hij belooft. Hij heeft een superformule bedacht om elkaar te ontmoeten.
Heb dus super relaxed weekend gehad op een prachtig schip. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes en af en toe een dansje, ongedwongen kennis kunnen maken met hele diverse mensen. Wat hebben we gelachen, mooie gesprekken gehad en contacten aangegaan. En er werd heel respectvol met elkaars ruimte omgegaan in verband met corona.
Genoten van het prachtige schip waarop het door de grote ruimte heerlijk toeven is, van schipper Wamme en zijn matroos, van de keuken waarin Liesbeth en Michael druk in de weer waren om het ons naar de zin te maken. We hadden alles mee, prachtig weer, leuke mensen en op zondag trok de wind aan waardoor we de kracht van de wind in de zeilen goed konden voelen en het schip en de schipper ons lieten meemaken wat echt zeilen is.
Ik heb genoten van A tot en met Z! En ga het aanraden bij alle 50+ers die ik ken!
Brigitte,
66, Groningen

Alles is Geweldig!

Ik ben in september 2020 3 dg met de zeilboot mee gegaan.
En ben heel gezellig ontvangen en heb leuke mensen ontmoet .
We hebben veel lol gehad en zalig weer .
We werden ‘s-morgens op een speciale manier gewekt waardoor de dag erg leuk begon .
Op de boot was een kok met assistent aanwezig en de maaltijden en tussendoortjes waren heerlijk.
Om je vingers bij af te likken.
Tis best prijzig maar t geld dubbel en dwars waard .
Gewoon 1 doen. Tijd voor jezelf en andere leuke mensen
Topp dagen. 😉
Nicolet
56, Rosmalen

Veel gelachen maar ook interessante gesprekken.

Fantastische ervaring, leuke mensen van dezelfde leeftijd en interesses ontmoeten. Schip is een prachtige lokatie, goed om op of in te vertoeven.
Wil je meehelpen zeilen, wordt het op prijs gesteld en is leerzaam en geeft verbinding.
Heb je zin om te kletsen of luieren, alles mag en kan.
Keuken en versnaperingen zijn van een hoog niveau.
Alom, een aanrader en het zou toch mooi zijn als je buiten de nieuwe vriendschappen, ook je nieuwe partner zou vinden.
Geert,
60, Waalwijk

Zorgzaam wordt er naar je omgekeken.

Ik heb deelgenomen aan een zeilweekend. Door Corona was het een kleine groep, wat ik wel prettig vond. Heel gastvrij ontvangen, steeds het gevoel dat er zorgzaam naar mij en de andere deelnemers werd omgekeken. En heerlijk verzorgde maaltijden en tussendoortjes. Kortom, een hele fijne manier om mensen te leren kennen.
Albert,
60, Drenthe

Warm Vertrouwd Onbaatzuchtig en Eerlijk!

Afgelopen weekend en top ervaring beleefd!
Prachtig zeilweer, top crew en een fantastische gastheer!
Mart verstaat de kunst van verbinding!!
Weet in een korte periode de groep samen te smelten!!
Prachtige Klipper en een geweldige crew, heerlijk gegeten!
Ik zou zeggen Mannen…… Hijs de zeilen!
Echt een aanrader!
KLaas,
54, Elst

Zeker voor herhaling vatbaar

Ik was bij het kookweekend van 24-25 juli. Voor mij was het de eerste keer dat ik aan zoiets heb meegedaan en ik heb er absoluut geen spijt van. Het was gezellig, goed georganiseerd en laagdrempelig. De contacten onderling verliepen makkelijk en gemoedelijk. Ondanks al het geklets en gelach, hebben we het voor elkaar gekregen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lucienne
53, Boskoop

Ik heb genoten!!

Ik heb genoten van het zeilweekend in september 2020. Heerlijk op het water, wind in je haren en alleen maar genieten! Dit is nou echt een ontspannen manier om met een groep onbekende, maar gelijkgestemde mensen, een paar dagen te genieten van de prachtige Waddenzee op een fantastisch schip! Dank je wel Mart en crew! Ik heb genoten!!
Carin,
65, Hoofddorp

Een weekend met een gouden randje

Een heerlijk zeilweekend gehad met gezellige mensen op ‘de Poolster’. Lekker gegeten en flink samen aan de touwen moeten hangen om de zeilen te hijsen. Windkracht 6 op de Waddenzee, wat een unieke ervaring! Geweldig! En bij Terschelling zoveel zeehonden gezien, heel bijzonder. Een weekend met een gouden randje.
Letty,
59, Doetinchem

Wat een fantastisch weekend!

Wat een fantastisch weekend met een geweldig gezellige groep en bemanningsleden
Ik heb met volle teugen genoten van de gesprekken en de omgang met elkaar ondanks dat niet alles kon doen wat ik wilde door mijn rug- en heupklachten.
Hoop dat ik volgend jaar weer in staat ben om mee te gaan.
Luuk,
62, Steenwijk

Wéér een leuke groep onbekende

Weer genoten van een zeilweekend met een leuke groep onbekende mensen. Het was voor mij een tweede keer en het blijft altijd een verrassing met wat voor mensen je het weekend gaat door brengen.
Voor lekker eten en drinken wordt gezorgd, dus blijft over, gezellig genieten met wéér een leuke groep onbekende.
Bert,
57, Hilversum

Ik zal dit weekend nooit meer vergeten!

Wat een fantastisch zeil weekend heb ik achter de rug.
Zo super georganiseerd en hele leuke groep mensen ontmoet.
Ik zal dit weekend nooit meer vergeten.
Bedankt Mart en de crew.
Dit was echt niet de laatste keer.
Dikke knuffel
José
57, Wijk bij Duurstede

Ik gloei nog na van het mooie weekend.

Zeilweekend 3,4,en 5 september
Een meer dan fantastisch zeilweekend gehad met Mart en zijn team.
Fijne mensen ontmoet, goede gesprekken gevoerd tussen het zeilen hijsen door en een superavond in Terschelling op het strand met muziek en dans.
Voor herhaling vatbaar ,alles was goed en de catering was fantastisch dankzij Harry en Cindy.
Ik gloei nog na van het mooie weekend en dat blijft vast nog even zo.
Bedankt…. mooi concept !
Xandra,
65, Hoofddorp

Leuk met je eigen leeftijdsgenoten

Mart is echt een geweldige gastheer, bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen. De positieve en optimistische houding van Mart gaf je gelijk een warm gevoel.
Cindy en Harry hadden voor ons een kleine welkomstmaal verzorgd en de sfeer zat er gelijk goed in. We zijn super verwend met hun kookkunst!
De volgende dag deden wij mee met de Brandarisrace, een zeilwedstrijd met 70 boten. Het was even werken maar de samenwerking liep vlekkeloos.
Leuk om met een groep van eigen leeftijdsgenoten dit te hebben gedeeld.
Echt een aanrader!!
Ellen,
59, Bergschenhoek

We hebben gezongen, gehuild en gelachen

Wat een last minute.
Persconferentie kunnen we wel/niet. Gaan we, gaan we niet. Toen besloten toch te gaan.
We kwamen in het hotel aan en werden al enthousiast door Mart toegeroepen.
Koken gaat niet lukken jongens . We zullen het bij opeten moeten laten . Nu ben ik Olga sowieso geen kookster. Dus heerlijk aanschuiven met een wijntje of 3 a 4….beter nog, veel beter zelfs.
Daarna begonnen we aan een verrassingsworkshop. Als improvisatie van Mart ‘erg leuk bedacht’.
We gingen voor oerschreeuwen ‘de Haka dans’. Uit je comfortzone treden en flink je tong uitsteken. Grote hilariteit en lachen uiteraard. Paar x behoorlijk de slappe lach gehad maar was geweldig.
Daarna een flinke wandeling naar de kroeg (gezellig, ben ik altijd voor te porren)
Leuke gesprekken onderweg.
Toen ‘s-avonds echt een verrukkelijk diner met dans en gezelligheid en een rum caramel verkoper aan tafel erbij. (Die had zijn weekend er zo weer uit haha) goed bekeken natuurlijk.
Om 22 uur moesten we toch wel de zaal verlaten i.v.m corona en zijn we stiekem met een man of 8 op de hotelkamer verder gegaan. Waar we gezongen, gehuild en gelachen hebben. Prachtige mensen ertussen en een mooie stem.
We hebben genoten!
Dank je wel.
Olga,
64, Eindhoven

Geweldig weekend gehad.

Na een iets mindere periode in mijn leven de stap genomen om me in te schrijven voor een zeilweekend op de Waddenzee.
Zag er eigenlijk wel een beetje tegenop, maar dat bleek nergens voor nodig. Met alle deelnemers afgesproken dat we elkaar eerst gingen ontmoeten bij een strandtent vlak bij het zeilschip, om dan, na een versnapering aldaar, richting het schip te gaan.
Na een hartelijke ontvangst, hapje en een drankjes het hele weekend in overvloed, even officieel even aan elkaar voorstellen.
Wat doe je dan verder op zo’n weekend? Op het bovendek lekker zitten kletsen, soms even meehelpen als de schipper hulp kon gebruiken. In Terschelling lekker gewandeld, gewinkeld en naar het strand geweest.
Ook lekker genieten van het zeilen met het schip op zich, lekker van je af kijken en genieten. Honderden zeehonden begroet die lagen te zonnen op een zandbank en soms een verfrissende duik namen in de Waddenzee.
Onder het motto, niets moet en alles mag kan ik terugkijken op een heerlijk zeilweekend. Een aanrader!
Dat laatste, “alles mag”, is niet helemaal waar, we wilden met z’n allen wel langer op het schip blijven, maar dat kon helaas niet. Laat dit het grootste compliment zijn voor dit zeilweekend.
Mart en de vaste bemanning, bedankt, maar wil de andere deelnemers van deze zeiltocht ook bedanken, zonder hun was dit superweekend niet zo geslaagd geweest.
Erik,
61, Zevenaar

Een ‘Avontuur’ om nooit te vergeten

Wat een geweldig weekend op zeilklipper ‘Avontuur’!!
Wat een beleving!!
Zeilmaatjes, heerlijke catering, luieren op een ‘Fatboy’ op het dek, goede gesprekken met gelijkgestemden, leuke gesprekken met anders denkenden, heel veel gelachen, weinig geslapen, soms hard werken, weet nu alles over zeilen, spannend met windvlagen windkracht 9, strenge en heel knappe, betrokken schipper met diepgang , en een heel leuk Polarstep reisverslag met foto’s van een van de medezeilers.
Een ‘Avontuur’ om nooit te vergeten .
O ja, niet te vergeten: heerlijk gedanst op de playlist die Mart voor ons had samengesteld .
Léonce,
60, Den Bosch

Wat een geweldig concept!

Ik was bij het zeilweekend van 4-7 september 2020. Heb echt een fantastisch weekend gehad! Geweldig hoe je met 15 volslagen onbekende een geweldig weekend kan hebben . Mart heeft er als gastheer voor gezorgd dat de sfeer er direct al goed in zat. Cindy en Harrie verzorgde voor ons het ontbijt en diner en ook de hele dag door werden er heerlijke hapjes geserveerd. De schipper Wamme en zijn matroos Chris hebben ons een geweldige zeil ervaring gegeven. In 1 woord “top weekend “! En vrijgezelle 50 plus mannen, doe dit een keer! Het is het geld echt dubbel en dwars waard.
Gerard,
56, Oestgeest

Special voor de mannen die nog twijfelen, gewoon doen!

Om het in één woord samen te vatten, geweldig!! Het zeilweekend van 21-23 augustus weekend was er eentje om niet meer te vergeten. Leuke en gezellige mensen ontmoet en mooie gesprekken gevoerd. Qua zeilen kon het haast niet beter. Lekker harde wind, maar ook weer niet te hard. Daardoor moesten wij als passagiers af en toe ook flink aan de bak, maar dat verhoogde het plezier alleen maar. Mart en catering crew Cindy en Harry, schipper Wamme en deckmanager Douwe hebben het allemaal voortreffelijk gedaan en waren gewoon één met de groep. Het ontbrak ons aan niets.
Het was een weekend waar ik met warme gevoelens op terug kijk, dankjewel Mart
P.S. speciaal voor de mannen die wel zouden willen maar toch nog twijfelen, gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen. Iedereen komt alleen en vindt het misschien eng of te spannend, maar dat is tegelijk ook wat de groep mensen bindt. je zult merken dat meteen de eerste avond het al heel leuk en gezellig wordt. Gun jezelf dit uitje!
Louk,
60, Menaam

Weekend met gouden randje!

Het was voor mij de 1e keer dat ik aan zoiets meedeed.
Zag het voorbij komen op Facebook ‘Elkaar Ontmoeten’.
Leuk weekend zeilen op de wadden met de zeilschip de avontuur pracht schip.
En had zoiets van dat lijkt me leuk je zit immers allemaal letterlijk en figuurlijk in het zelfde schuitje.
Wie weet wat voor moois er uit voort komt.
Op de haven proef je al een bepaalde positieve sfeer.
Toen we aan elkaar werden voorgesteld door Mart de organisator klikte het gelijk naar alle kanten toe.
We gingen allemaal stuk voor stuk leuk en erg gezellig met elkaar om.
Mart fantastische fijne gozer evenals zijn team Wammes de schipper en Philip de maat en zijn kookteam Harry en Cindy die ons van culinaire hoogstandjes deden voorzien…….Heerlijk echt genoten.
Kortom alles tot in de puntjes geregeld heerlijk weekend gehad.
Mart en complete crew bedankt voor alles en zoals ze wel eens zeggen een weekend met gouden randje
Rolf,
58, Wanneperveen

Nog na te genieten van het weekend…

Een heerlijk kookweekend gehad 12 en 13 februari.
Van het begin tot eind heerlijk ontspannen met goede gesprekken, lekkere gerechten maken en tussen het opeten van de gerechten ook nog eens een dansje op onze eigen gekozen muziek. Ik zit nu nog na te gloeien van de gezelligheid in een prachtige omgeving die we de dag erna verkend hebben. De moeite waard!
Xandra,
65, Hoofddorp

Geweldige ervaring!

Geen zeilervaring, maar dat mocht de pret niet drukken.
Wat een geweldig weekend op het schip het Avontuur.
Er ontbrak ons aan niets, leuke mensen geweldige catering hele leuke crew en als bonus een zeilrace.
We hebben flink de handen uit de mouwen moeten steken en heel veel gelachen, maar het was een weekend om nooit meer te vergeten.
En ik ga zeker nog een keer mee.
Dank je wel Mart en team.
Yvonne,
61, Warmerhuizen

Voor mij de definitie van vrijheid.

Was nog leuker dan verwacht. Veel gelachen. Zoveel lieve, leuke maar vooral gezellige mensen ontmoet. Heerlijk die wind door je haren met het geluid van het water en de geur van de zee. Voor mij de definitie van vrijheid. De organisatie en de catering lieten niets te wensen over. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Joke,
63, Bergschenhoek

Zeil Geluk

*Alles kan een mens gelukkig maken*…Een zeiltocht op een zulk mooi schip zeker!
Het weekend van 3-5 sept voor tweede keer gast geweest. Fijne mensen ontmoet, mooie gesprekken met veel lachen en soms een traan.
Culinair een grote verwennerij…Echt alles klopte ..Heerlijk!!! Dit mag je niet missen ..
Truus,
62, Eindhoven

in een woord een GEWELDIG weekend!

Op 2 oktober vrijdagavond een geweldige gastvrije ontvangst door Mart en de crew.
Er werd zelfs gedanst op vrijdagavond op de muziek die wij zelf hadden aangevraagd bij Mart die er een mooie playlist van had gemaakt.
Vervolgens zaterdag ochtend een uitgebreid goed verzorgd ontbijt aansluitend een mooie zeilreis naar Terschelling. Op Terschelling een heerlijke fietstocht gemaakt en in een plaatselijk kroegje wat gedronken.
Terug aan boord werden we verwend met een heerlijke uitgebreide maaltijd.
Zaterdagavond spelletjes gedaan door diegenen die dat leuk vonden.
Zondagochtend wederom een heerlijk ontbijt waarna we
met een stevige wind terug vertrokken naar Harlingen.
In een woord een geweldig weekend.
Mart, crew en mede zeilers het was top.
Voor herhaling Vatbaar
Tiny,
61, Roosendaal

In alle opzichten een SUPER weekend!

23 augustus heeft een behoorlijke tijd omrand in mijn agenda gestaan, lang naar uitgekeken en eerlijk….ik moet toegeven, werkelijk alles zat mee. Super mooi weer, dat is sowieso al een cadeau. Prachtige boot, een hele gave Klipper van meer dan 100 jaar oud! Leuke mensen en een verzorging die tot in de puntjes geregeld was.
Complimenten aan de crew en Mart die dit mooie concept bedacht heeft.
Ik ben iemand die altijd zegt, bij twijfel, niet doen maar in dit geval zou ik zeggen, zelfs bij twijfel absoluut doen!! Je zult een fantastisch weekend hebben met veel persoonlijke aandacht van en voor elkaar. Leuke ontmoetingen, geweldige gesprekken en mooie verhalen. Bovendien ook nog eens heerlijk culinair verwend worden! Tja… en dan de Wadden, wat is het toch een prachtig gebied!
Ik heb meer dan genoten en hoop zeker in de toekomst nog eens mee te gaan.
Mary,
67, Almere

Snel beslissen….

Alweer bijna n jaar geleden dat ik mee ging op de zeiltrip. Wist niet goed wat te verwachten, maar wat een top weekend heb ik gehad. Gastheer Mart weet de sfeer er goed in te houden, en houdt ondertussen t gezelschap zeer professioneel in de gaten en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Heerlijk gegeten ook, echt boven verwachting. Verliefd ben ik niet geworden maar wat n leuke mensen heb ik ontmoet, zo vreselijk gelachen met mensen die je helemaal niet kent! Twee hele warme vriendschappen aan over gehouden.
Denk er over om in september weer mee te gaan, maar zie dat ik op moet schieten omdat de tripjes steeds sneller vol zitten.
Hettina,
55, Haarlem

Wat een mooi weekend!

Het afgelopen weekend van 10 maart heb ik deelgenomen aan het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Met een beetje spanning daar naartoe gegaan, maar die was na 10 minuten weg. Zeer leuke groep mensen echt ontmoet en mooie, warme menselijke verbindingen kunnen maken. Zowel het hotel als de leuke interactieve kookworkshop droegen bij aan een supergoed gevoel. Er zijn echt laagdrempelige warme menselijke contacten ontstaan die goed voelen. Complimenten aan Mart.
Gijs
62, Mill

Zeer de moeite waard!

Het was een ontspannen, gezellig en goed georganiseerd kookweekend. Zeer de moeite waard!
Jeanet,
59, Arnhem

Elkaarontmoeten.nl

Zuivere, directie info.
No nonsens, goede toelichting.
Jos(hua),
Oss

Meedoen loont!

Houd je van wind in de haren, een beetje actie, fijn gezelschap, leuke gesprekken, lekker eten en een beetje avontuur? Schroom dan niet en schrijf je in. Plezier verzekerd!!!
Karhuis,
59, Groningen

Geweldig weekend met leuke groep

Begin oktober met ElkaarOntmoeten mee geweest zeilen op de Waddenzee. Het was een geweldig weekend met een leuke groep mensen en zeilen was ook fantastisch. Het geheel was zeer goed verzorgd door Mart en z’n team
Kees,
57, Onderdijk

Doen!

Wil je op een ontspannen en gezellige manier nieuwe mensen ontmoeten? Deelnemen aan een kookweekend is een leuke manier. Niet twijfelen, gewoon doen!
Sylvia,
54, Hooglanderveen

Zeker voor herhaling vatbaar

Top drie dagen, super fijne crew.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt nog allemaal
Margaret,
60, Vlaardingen

Laagdrempelig, heel leuk en gezellig!!

Meegedaan aan het kookweekend van 24-25juli 2021. Wat spannend om een eerste stap te zetten en mij op te geven. Na het opgegeven verloopt alles heel makkelijk, soepel en duidelijk. Voordat het weekend begint heb je al de eerste contacten via WhatsApp. Het koken zelf was heel leuk. Alles gaat heel ongedwongen in een gezellige sfeer. In een grote groep zijn er altijd mensen waar het meteen mee klikt. Heel bijzonder dat zo veel verschillende mensen het heel gezellig met Elkaar Ontmoeten kunnen hebben. Echt een aanrader om te gaan doen. En wat ik heel fijn vind is dat je nergens aan vast zit. Het is alleen het kookweekend waar voor je betaalt.
Judith,
51, Zaandam

Inspirerend kookweekend

Afgelopen weekend deelgenomen aan mijn tweede kookweekend . Super mooi hoe mensen die elkaar amper of niet kennen , geheel ontspannen en soms met heel veel plezier , een perfecte 5 gangen gerecht op tafel ”toveren ”. Daarnaast dank aan alle dames die naar me geknipoogd en geglimlacht hebben . Jullie waren de ”kersen” op de taart . Thanx x-x
Gijs,
62, Mill

Een nieuw vlaggetje op mijn tijdlijn!

Fijne vakantie gehad met mijn jongste zoon. Maar ik wilde er nog even tussenuit en dan lekker kletsen met volwassenen, drankje doen en relaxen. Ik kwam uit op de site van Elkaar Ontmoeten en wat heb ik een heerlijk zeilweekend gehad! Zon, zee (honden), zalig!! Met mensen die je net hebt ontmoet, die hetzelfde in het leven staan. Met elkaar praten, eten, zeilen, wandelen. Een nieuw vlaggetje op mijn tijdlijn!
Monique,
55, Sneek

Kijk met een glimlach terug, wat een fijn weekend!

Nu terugkijkend naar de foto’s en het gevoel van dit prachtige zeilweekend begin september krijg ik weer een glimlach op mijn mond. Wat was dit een fijn weekend op het water met fijne reisgenoten en natuurlijk de heerlijke verzorging van de bemanning en organisator Mart.
Jan,
62, Ridderkerk

Dank jullie wel voor de gezellige dagen!!!

Lieve mensen, ik had niet kunnen bedenken hoe leuk t is om op stap te gaan met 15 onbekende, zoveel verschillende mensen. Ik heb GENOTEN!!
Dank jullie wel voor de gezellige dagen!!!
Top georganiseerd Mart en crew!!.
Anita,
53, Herpen

Voor diegene die nog twijfelt, gewoon doen.

Voor diegene die nog twijfelt, gewoon doen. Misschien vind je het eng om alleen te gaan? (Bijna) iedereen komt alleen en vindt het best wel spannend. Mart stelt iedereen op zijn gemak en de sfeer is heel relaxed. Verder alles TOP geregeld zoals eten, drinken, accommodatie en programma.
Wij hebben een super weekend gehad.
Paulien,
57, Dordrecht

EEN TOP WEEKEND!

Een gezellig weekend zeilen had ik voor begin Augustus ingedachte en ingeschreven, maar helaas de boot was al vol. Maar na een telefoontje van Mart was er toch nog wat te regelen, het werd 21augustus dat kon nog net voor mijn vakantie dus, Mart toegezegd dat ik graag mee wilde. Die WhatsApp groep is wel een schot in de roos Mart. Hier begint de voorpret. beetje voorstellen wie waar vandaan komt, om als mogelijk te carpoolen.
Vrijdag allemaal inschepen en voorstel rondje in levende lijve, altijd leuk als je het verhaal bij een plaatje kan matchen. Door de harde wind hebben wij hier maar de helft van mee gekregen maar nog tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen. De catering was prima geregeld door Cindy en Harry en later het weekend bijgestaan door Anna. Zaterdag lekker windje om te zeilen voor de zeilliefhebber. Windkracht tussen de 6 en 7 met uitschieters naar 8. Hierbij hebben wij het niet allemaal droog kunnen houden, Toch Mart? Bij aankomst op Terschelling even de benen strekken op de wal bij de Horeca even wat gedronken en na een korte wandeling en een ijsje weer terug voor het avondeten. gezellig met elkaar eten en kletsen. s avonds met een clubje naar het strand om van onze uitgebreide playlist te genieten. dansen met een wijntje erbij (Leuke ervaring) terug op het schip nog een paar uur elkaar aan de praat gehouden tot in de late uurtjes.
Volgende dag voor de wind als een speer terug naar Harlingen. Al met al een weekend met leuke mensen leren kennen, leuke en ook diepe gesprekken, veel gelachen. EEN TOP WEEKEND DUS.
Bert,
57, Hilversum

Aanrader voor iedere single

Het was een geweldig kookweekend van 10 en 11 oktober jl. 
Ontvangst in het schitterend gelegen hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. 
Het is toch spannend om met een groep onbekenden aan een kookworkshop deel te nemen. Vooraf werd er een groepsapp aangemaakt door Mart en hier werd gestart met een kort voorstelrondje en niet te vergeten, verzoeknummers voor tijdens het koken. Al snel kwam het voorstel van een van de deelnemers om met elkaar, begin van de zaterdagmiddag, af te spreken. Dit was vrijblijvend en aan ieder de keuze. 
Vanaf half 1 druppelde iedereen binnen. Het ijs was snel gebroken die middag en de sfeer zat er direct goed in. 
Alles was vervroegd omdat de horeca om 22.00 uur sloot agv de aangescherpte Coronamaatregelen.  Waar overigens goed rekening mee werd gehouden ook tijdens de kookworkshop en het eten. Tegen 16.00 uur werden we met een taxibusje naar de locatie voor de kookworkshop gebracht. Deze rit ging met grote hilariteit gepaard in een van de taxi’s.
De Coronamaatregelen hebben niets afgedaan aan de kwaliteit van de kookworkshop en al helemaal niet aan de gezelligheid met elkaar. De kookworkshop was onder de bezielde begeleiding van Marèn. 
Het was ontzettend gezellig van het begin tot het einde (zondag begin van de middag). Wat hebben met elkaar een diner op niveau verzorgt en wat hebben we met elkaar een plezier gemaakt. Of was het andersom? 
Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedere single. Wat een leuke en ontspannen manier om nieuwe mensen te ontmoeten. 
Sylvia,
61, Amersfoort

Van het begin tot het einde genoten van dit zeilweekend.

Alles is al gezegd in eerdere reviews. Het was echt een TOP weekend ( 21 aug.) Alles klopte gewoon. Fijne mensen leren kennen, bijzondere gesprekken gevoerd, mooie momenten beleefd, lekker gegeten, relaxte sfeer, fantastische crew. Kortom van het begin tot het einde genoten van dit zeilweekend.
Doretia,
59, Friesland

Een weekend dat voelt als een week vakantie!

Een zeilweekend om niet snel te vergeten. Alles mag en kan, niets hoeft. Lang geleden dat ik zo heb kunnen relaxen. Het voelde of ik een week op vakantie was geweest. En zeilen: ja, dat ga ik vaker doen!
Leuke contacten, verrassende momenten: gun dit jezelf!
Henrike,
54, Den Bosch

Op en TOP verwennerij!

Een fijn weekend gehad op een heel mooi schip.
Het begon met een verrassend welkom in onze hut.
Steeds was er heerlijk eten, drankjes en een lekker hapjes tussendoor. Zelfs geserveerd op het dek door Cindy en Harry, onze koks, die altijd wel wat aan het klaarmaken waren in de keuken.
Genieten bij een strak blauwe lucht en met wind in de zeilen, een muziekje, relaxen op de deining van de golfen. Gezellige gesprekken met een bijzonder gezelschap; serieus en met een lach.
Aangestuurd door schipper Wamme en matroos Douwe, regelmatig hard werken op het schip. Met alle gasten in touw en aan de sjouw.
Dan was er nog een bezoekje aan Vlieland. Aankomen in de haven met veel roering, wandelen door duinen en winkelen in het pittoreske winkelstraatje. Hier en daar terrasje pikken, rondkijken en samen babbelen.
Een avond genieten aan het strand, met lampjes wijntjes, spelletje en dansje.
Voor Mart, was geen moeite teveel. Hij maakte van het weekend een echt feestje!
Zeilen op de Waddenzee met Mart? Ik zeg doen!!!
Truus,
61, Eindhoven

Dansen tot diep in de nacht…

Een TOP weekend.
Het begon al met een groepsapp waardoor deelnemers konden carpoolen.
De avond begon met een voorstelrondje en uitleg van het weekend door Mart.
Hierdoor toch al een stuk herkenning, ontmoeting met de nodige humor. Die eerste stapjes hebben gezorgd dat wij als groep een geweldig weekend hebben gehad.
Naast alle humoristische momenten was er ook ruimte voor serieuze gesprekken zowel in groepsverband als individueel wat veel mooie momenten heeft opgeleverd.
Er was voor een ieder wat wils, van een spelletje rummikub tot dansen diep in de nacht.
De catering werd geweldig verzorgd door Cindy en Harrie. Met heel veel creativiteit en passie!!
Ook de beide schippers Chris en Wamme zorgden ervoor dat wij in vertrouwde handen waren.
Een weekend om niet te vergeten.
Als je erover twijfelt om een keer mee te gaan kan ik je alleen maar aanraden: DOEN!!!
Piet van der Made.
Piet,
54, Elst

Verslavend

Het zeilweekend was fantastisch. Prachtig schip met super verzorging, zo mooie Wadden en leuke mensen. Dit wil je vaker dus Mart regel jij voldoende data?
Agnita,
61, Utrecht

Voor herhaling vatbaar!

Altijd wat sceptisch geweest over singletrips, onterecht dus. Heb een heerlijk weekend gehad.
Inge,
66, Hoofddorp

Love it

Een geweldige ervaring voor mij.
Geweldige boot. Lekker eten en drinken. Maar bovenal de medevaarders. Echt een aanrader om een keer mee te gaan. De verhalen van anderen, je eigen verhaal kunnen vertellen. Genieten van rust, ruimte en elkaar.
Echt doen!!!
Je bent niet alleen.
Loved it.
Erna,
54, Oldenzaal

Niet twijfelen gewoon Lekker doen!

Was toch even spannend hoe het zou zijn met allemaal onbekende. Het ging vanzelf, je bent dan ook met allemaal gelijkgestemde en iedereen heeft er zin in. Lekker koken, eten, drinken en gezelligheid.
Locatie is super en Mart is een geweldige gastheer.
Daarnaast hou je er leuke contacten aan over. Top!
Astrid,
55, Eindhoven

Geluk zit ‘m in mooie ervaringen!

Duw je twijfel opzij, zet je nieuwsgierige pet op, pak je moed bij elkaar en trakteer jezelf op een weekend zeilen!
Dit was mijn aanpak en wat een geluk!
Karhuis,
59, Groningen

Gewoon doen!

Kookweekend in kerstsfeer met totaal onbekenden. Toch zat de sfeer er snel in, mede door de warme begeleiding. Gevarieerde gesprekken in een prettige omgeving. Aanrader!!
Emmy,
51, Voorhout

Super voor herhaling vatbaar

Super de organisatie
Eerste kennismaking met onbekende leuke mensen in een tophotel
Het koken en daarna eten was reuze gezellig …………
Gewoon een geweldig weekend
Niek
69, Berkel Enschot

Niet meer alleen…

Wat leuk om allemaal mensen tegen te komen met hetzelfde doel. Niet meer alleen willen zijn.
Prima georganiseerd het was weer een geslaagd weekend. Een aanrader om te doen. Dit betreft het kookweekend .
Zou het een ieder aanbevelen.
Ruud,
67, Brielle

Heerlijke kookworkshop

Super goed georganiseerde kookworkshop op een hele fijne plek. Hoe je met 22 onbekenden een heerlijk en gezellig kerstdiner kunt hebben. Aanrader!
Yvon,
51, Hilversum

Top!

Het weekend was top. Goed georganiseerd en zeer leuke, lieve mensen. Veel gelachen en n heerlijk menu. Soms de diepte in maar overall n hoogtepunt.
Nico,
62, Den Haag

Geweldig echt een aanrader

Ik heb eerder een zeilweekend gedaan en twee keer het kookweekend. Ik vond het geweldig, leuke mensen leren kennen en veel gelachen. Goed georganiseerd.
Peter,
53, IJmuiden

Veel gelachen

De eerste kennismaking voor mij met onbekende, het koken en daarna het eten. Maar wat was het reuze gezellig, heel veel gelachen goed hotel.
Mark,
59, Bergschenhoek

Genoten!

Een goed georganiseerd weekend met leuke mensen. Doordat je met elkaar aan het koken bent is het een ongedwongen manier van elkaar ontmoeten. Het hotel was van alle gemakken voorzien. Ik heb een heerlijk weekend gehad.
Esther,
50, Veghel

Wederom een TOP weekend!

Voor mij was het de derde keer dat ik bij Mart een weekend heb geboekt ( na een klipper avontuur en een kookweekend)
Het was weer prima vertoeven met onbekende en bekende singles.
Ik kan het een ieder aanraden : een goede manier van contacten leggen via een activiteit.
Dankjewel Mart en ga zo door !
Mayan,
60, Meppel

Nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren

Na een gezellig en goed georganiseerd zeilweekend op de Waddenzee, nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren. Singletrips is een professionele organisatie die in een ongedwongen sfeer mensen samen brengt waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Organisator Mart zorgt op ludieke wijze de sfeer in de juiste richting te sturen.
Max,
65, Bleiswijk

Dankjewel voor een weekend met een gouden randje…

Hoe bijzonder, wanneer 18 ‘vreemden’ elkaar ontmoeten en na een paar uur grappen en grollen als vrienden met elkaar / voor elkaar 4 gangen staan te koken …
Prima organisatie en communicatie door en met Mart!
Dankjewel voor een weekend met een gouden randje …
Liefs, Anya
Anya,
66, Curaçao

Ongedwongen, gemêleerd en super gezellig!

Ik heb alleen nog maar ervaring met een kookweekend en dat smaakt naar meer.
Het was ongedwongen, heel gemêleerd gezelschap maar super gezellig!
Jannie,
65, Capelle

Top weekend

Weekend zeilen met de Klipper Avontuur. Geweldige omgeving en atmosfeer om ook daadwerkelijk je ware liefde te ontmoeten. Heerlijk om samen de zeilen te hijsen en te kletsen. Super gezelschap voor een geweldig weekend.
Wilma,
54, Rosmalen

Een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!

Ook ik was aanwezig van 19 t/m 21 juli op de Klipper “Avontuur”. Het was heel erg gezellig met mensen vanuit het hele land afkomstig! De organisatie en de verzorging, ook qua eten en drinken, was formidabel!. 1 ding was jammer….het was te kort! Hele leuke contacten gemaakt! En dat is uiteindelijk het doel van Elkaar Ontmoeten! We hebben de haven van Vlieland aangedaan en daar ook nog gefietst. Het zeilen was perfect onder goede Wind en weersomstandigheden. Zaterdag wat regen maar dat had ook weer wat Hollands! En Zondag heerlijk zon! Kortom…een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!
Groet Agnes
Agnes,
62, Dordrecht

Om nooit te vergeten

Mezelf met zenuwen in het lijf opgegeven voor het kookweekend van 29 en 30 maart 2019. Nergens voor nodig dus, want de groep klikte per direct met elkaar. Door het mooie weer geen gebruik gemaakt van alle schitterende faciliteiten van het mooie hotel, behalve van de bar en het terras met geweldig uitzicht. De kookworkshop was een gezellige boel, met heerlijke gerechten, perfecte wijn en een mega sfeer. De laatste dag nog het mooie en gezellige Den Bosch ingeweest met de groep, en er een weekend om nooit te vergeten van gemaakt. Heerlijk gekletst en ontzettend veel gelachen.
Bedankt Mart voor de top organisatie, en graag tot een volgende keer.
Yvonne,
55, Bergen op Zoom

Alles wat je als single nodig hebt, veel schik maken en serieuze gesprekken.

Super Mooi weekend , super Kok met Kokki niet te vergeten! Allemaal lekker gewoon weekend weg, wat je als single gewoon nodig hebt, veel schik maken, maar ook wel serieuze gesprekken. Het was top.
Ed,
55, Giesbeek

Superleuk weekend

Afgelopen weekend een ontzettend leuk kookweekend gehad. Verblijf in een mooi hotel met veel faciliteiten. Een heerlijke maaltijd gekookt onder het genot van een lekker wijntje. Zeker een aanrader, wat mij betreft.
Maarten,
55, Breda

Een groep lieve mensen ontmoet

Na een eerste kennismaking op het zonnige terras van het hotel zijn we met twee taxibusjes vervoerd naar de kookstudio waar Mart ons voorstelde aan Masterchef Ronald. Onder zijn professionele en toegewijde begeleiding en onder Mart zijn vrolijke aanwezigheid werd het een fantastische avond met een groep lieve mensen. De gezelligheid werd de volgende ochtend voortgezet aan een heerlijk ontbijt en daarna nog nagezeten in de tuin van het hotel. 
Armanda,
60, Schagen

Fantastisch weekend!

Op 20 & 21 april heb ik het kookweekend meegemaakt. Het was een fantastisch weekend op een mooie locatie. Met een gezellige groep mensen. Onder begeleiding van masterchef Ronald, onder het genot van een hapje en drankje, hebben we met elkaar een culinair 4- gangendiner bereid. Het was tot in de puntjes verzorgd.
Een aanrader om je in te schrijven.
Mart, bedankt. Zuivere, directie info.
No nonsens, goede toelichting.
Gusta,
58, Bergen (NH)

Super voor herhaling vatbaar

Super de organisatie
Eerste kennismaking met onbekende leuke mensen in een tophotel
Het koken en daarna eten was reuze gezellig …………
Gewoon een geweldig weekend.
Niek,
69, Tilburg

Geweldig weekeind

Geweldig weekeind gehad in een prachtige ambiance.
Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs het weer. Schitterende omgeving, zeer behulpzame meester-kok.
Een top groep en al snel een klik met elkaar.
En met de meeste nog contact..
Willem,
63, Duitsland

Geweldig kookweekend

Een geweldig kookweekend meegemaakt. Prachtig hotel met vele faciliteiten. Echt ’n top maaltijd gekookt onder het toeziend oog van een enthousiaste kok. En een prima groepssamenstelling!
Erg leuk en echt een aanrader voor alle 50/60 plus singles!!!
Mart, dank je wel voor de prima organisatie.
Ik blijf mensen naar je site sturen en hoop er ‘n volgende keer weer bij te zijn.
Tosca,
60, Malden

Gewoon doen!

Afgelopen weekend met een groepje heerlijke, enthousiaste, inspirerende en leuke mensen een kookweekend gehad. Ik vond het doodeng om zo voor het eerst met totaal onbekenden het weekend door te brengen, maar het was geweldig. Lekker gekookt, gegeten en na geborreld. Prachtige locatie, mooie kamers, lekker zwembad, goed ontbijt.
Mart, bedankt voor de ervaring en goede zorg.  
Gerda,
56, IJsselstein

Echt een aanrader!

Wij hebben 20 en 21 april de kookworkshop gehad en wat was het supergezellig, echt een aanrader!
Mart bedankt ook voor je gezelligheid en de kok Ronald niet te vergeten. En…het heeft nog een leuk vervolg….
Karin en Marjan,
61, 72, Meppel

Fijne en leuke mensen ontmoet

Het is een bijzonder fijn weekend geweest, tot in de puntjes verzorgd. Fijne en leuke mensen ontmoet waar we veel plezier mee hebben beleefd. Ik ben een zeer positieve ervaring rijker. Alsnog bedankt Mart!
Harrie,
65, Tilburg

Ik heb de smaak te pakken, binnenkort boek ik ook het zeilweekend !!

Dit weekend heb ik deelgenomen aan het kookweekend. Het was grandioos. Leuke mensen ontmoet in een gezellige ambiance. Eten was heerlijk. Hotel was ook uitstekend.
Prima georganiseerd Mart. Binnenkort boek ik een zeilweekend. Ik heb de smaak te pakken!
Brigitte,
59, Breda

Ik had dit niet willen missen!

Ook ik ben mee geweest op het luxe zeilschip en kijk terug op een fantastisch weekend onder geweldige weersomstandigheden! Geen zeilervaring, maar dat maakt niets uit! Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar kan alleen maar zeggen: ik had dit niet willen missen! Fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen.
Willy van Vuren
Willy,
57, Utrecht

Het was laagdrempeliger dan ik dacht, dus gewoon doen!!

‘Elkaar ontmoeten’ is best spannend en een sprong in het diepe wat betreft dating.
Ik raad je aan deze stap gerust te wagen.
Het kookweekend is gezellig en laagdrempeliger dan je denkt.
Mart weet met zijn innemende persoonlijkheid mensen op hun gemak te stellen en verbindingen makkelijker te maken tussen de deelnemers.
Zijn je kook skills matig, geen nood. Er zit in de deelnemers vast wel een keuken prins of prinses die je graag wil helpen.
Gewoon doen!!! Spijt krijg je alleen van dingen die je niet hebt gedaan!!!
Jeanmette,
60, Schoonhoven

Mooi hoe deze groep bij elkaar is gekomen

Terugblikkend kan ik spreken op een fijn kook/paasweekend.
Dankbaar dat ik onze groep heb mogen ontmoeten via een activiteit  met op de achtergrond onze individuele muziek favorieten. Een goed glaasje wijn kon niet achterblijven. Door de verhalen vloeide er contacten en gezelligheid.
Daarbij hadden we de zonnige weergoden met ons mee. Wat wil je nog meer. Afsluitend met een heerlijke wandeling langs de Dommel en al babbelend met elkaar nog een zeer leuk terras bij een theehuis ontdekt.
Heel bijzonder dat gastheer Mart ons op deze manier bij elkaar hebben gebracht.
Je neemt een stap, enigszins met een avontuurlijk element want je ontmoet nieuwe mensen maar het brengt je altijd iets. Gewoon doen en kijken wat erop je af komt.
Maria,
63, Nijmegen

Een zeilweekend om nooit te vergeten!!

Waren het de mooie en lieve mensen in onze groep, het heerlijke eten, de wind in de zeilen en aan het roer mogen staan, de zon, Mart of de Crew?
Misschien een combinatie van alles waardoor afgelopen weekend een weekend werd om nooit te vergeten.
Geweldig en heerlijk!
Jeanet,
59, Arnhem

Fantastisch weekend waar alle ingrediënten aanwezig waren.

Een fantastisch weekend gehad op een prachtige en luxe platbodem, met gezellige mensen! Veel gelachen, gedanst, goed gegeten en gedronken en mooie gesprekken gevoerd. Het feit dat Mart zelf meegaat, maakt het heel persoonlijk. Aanrader!
Ingrid,
57, Beuningen

Een echte aanrader!!

Zeilweekend mei 2022 was ik dus één van die gelukkige gasten aan boord van klipper “Avontuur”.
Na een hartelijke ontvangst door Mart mezelf laten meevoeren over de Waddenzee richting de eilanden.
Onder de bezieling van de schipper en zijn partner, de culinaire hoogstandjes van de catering en uiteraard de kwaliteiten van Mart in het organiseren beleef je een prachtig weekend op zee.
Echt een aanrader voor een ieder die eens behoefte heeft om de sleur te doorbreken.
P.S. ook Harlingen is de moeite waard om een extra uurtje aan te besteden.
Wilco,
58, Vuren

Bij twijfel…DOEN!!

Zeiltrip juni 2022. Lang getwijfeld zal ik wel of zal ik niet mee gaan op de boot. Zo ontzettend blij dat ik ben mee geweest. Fantastische dagen gehad. Gehuild van het lachen, ontzettend lekker gegeten, gedronken, gedanst, mooie gesprekken gevoerd en mee mogen helpen van de kapitein tijdens het zeilen, de kers op de taart. Dus…mocht je twijfelen net als ik heb gedaan…niet nodig, gewoon gaan . Ik ga zeker nog een keer mee op zeilweekend! Groetjes Sylvia
Sylvia
60, Schagen

Ook Yogales tijdens het het zeilweekend.

We hadden een hele gezellige en diverse groep, mooie verhalen en er was ook nog gelegenheid om een Yogales te geven op het mooie Waddeneiland Vlieland.
Jet,
59, Enkhuizen

Voor herhaling vatbaar!

Altijd wat sceptisch geweest over singletrips, onterecht dus. Heb een heerlijk weekend gehad.
Inge,
66, Hoofddorp

De verwachtingen die ik had overtrof alles!!

Ik was bij het kookweekend van 12 februari daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met elkaar ontmoeten ik heb daar diverse filmpjes gezien en verhalen gehoord over het zeilweekend en afgelopen weekend was het zover vol verwachtingen ben ik vrijdag naar Harlingen gereden. We stelden ons voor en het was gelijk gezellig en gemoedelijk onder elkaar. De verwachtingen die ik had overtrof alles de crew was zeer deskundig en had alle tijd om alles uit te leggen en daar namen ze ook uitgebreid de tijd voor en niet te vergeten de kok Harry en Cindy die voor ons het eten klaarmaakten. Het zeilen was een ervaring op zich ik heb daar echt van genoten Mart had echt alles tot de puntjes verzorgd deze zeilweekend en had ook voor iedereen aandacht een zeer goede gastheer deze zeilweekend is zeker voor herhaling vatbaar.
René,
58, Ede

Ik vind het een echte aanrader. Gewoon doen!

Ik ben wezen zeilen op de wadden zee en we hebben overnacht op Terschelling. Wat een heerlijk relaxt weekend! je wordt helemaal in de watten gelegd. Op tijd een hapje en een drankje en vooral heel veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken.
Ik vind het een echte aanrader. Gewoon doen! Ga voor de gezelligheid en als er wat uit voortvloeit is het het meegenomen
Hesta,
61, Dordrecht

Top-dagen gehad!

Tja, na wat wikken en wegen toch de stap genomen. Zeilen stond nog op mijn lijstje, nieuwe mensen ontmoeten altijd leuk dus hup, inschrijven. Na de eerste avond, toch even beetje acclimatiseren, topdagen gehad. Het weer speelde ons in de kaarten dus al met al, topdagen gehad!
Marjo,
55, Elst

❤De klik zit nu naast me op de bank!   

Heerlijke dagen gehad met veel gezelligheid en heel veel gelachen.
Het was in 1 woord fantastisch!
Goed verzorgd en lekker gegeten.
Fijn om zo nieuwe mensen te leren kennen.
En de kers op de taart was een fijne klik op de zitzak.
Nu zit die klik naast me op de bank.
Dus ik zeg niet twijfelen en gaan!!!
Rene & Tonnie
52 – 55,

Het is ‘thuiskomen’…

Het was een super weekend. Ik zeg tegen iedereen die single is…. gewoon doen, ook bij twijfel!
Vanaf de eerste minuut is het al een feestje.
Mart en zijn crew geven je gelijk een ‘thuis komen’ gevoel en iedereen word gehoord en gezien!
Top!!
Renee,
62, Delft

Het gemêleerde maakt het ook zo leuk!

Heerlijk zeilweekend met lieve mensen! Mooi schip en super vaargebied, maar het leukste is de zeer diverse groep waar je mee kon lachen én die zich open en kwetsbaar durft op te stellen. Lekkere catering (dank aan Sylvia en Leonardo!) prachtig weer en een top gastheer! Dank je wel Mart!
Frank,.
61, Leiden

Ben geen groepsmens maar wat fijn dat ik erbij was, en ik heb weer geboekt!

Pfff., daar zit je dan. Zal ik wel of zal ik niet?
Ben eigenlijk niet zo’n groep mens. Toch ingeschreven en met een gezonde spanning richting Harlingen.
Wat een feest is het geworden. Ik werd letterlijk met open armen door Mart ontvangen en het was vanaf het eerst moment gezellig. Een super fijn weekend gehad en op 23 september ga ik weer mee.
Niet meer twijfelen maar gewoon meegaan is mijn advies!
Chris,
70, Boskoop

Eng…? Twijfel…? Gewoon doen!

Het zijn hele leuken dagen! Voor diegene die nog twijfelen, gewoon doen. Misschien vind je het eng om alleen te gaan? Maar het zijn inspannend dagen want je moet de schipper een beetje helpen en ontspannende dagen want de verzorging is optimaal.
Mart stelt iedereen op zijn gemak en de sfeer is heel relaxed. Verder alles TOP geregeld zoals eten, drinken, accommodatie en programma. het was voor mij super.
Jan,
60, Spanje

Heerlijk samenzijn met gezellige mensen.

Wat heb ik een mooi weekend gehad op dit prachtige zeilschip! Mart, die ons allemaal heel hartelijk welkom heette (desgewenst met een knuffel) en verder ook gedurende het hele weekend ons met aandacht en zorg ‘begeleidde’.
Het kookteam, Harry en Cindy, dat ons voortdurend verwende met almaar weer leuk opgemaakte en superlekkere hapjes, ontbijt, lunch en diner.
En natuurlijk de schipper Wamme, met zijn charmante matroos ‘van-wie-ik-nu-opeens-haar-naam-niet-meer-weet’! (Schaam…) Zij leerde ons zeilen hijsen, aan lieren draaien, lijnen vasttrekken en knopen leggen. Het hoefde niet, maar velen deden het wel.
En ik kan nu ook een 8, 8 ,9 leggenl!
Daarbij prachtig weer, een schitterende Waddenzee, heerlijk weer even de Terschellinger sfeer opsnuiven en last but not least: gezellige mensen, met wie het een heerlijk samenzijn was.
Margreet,
67, Zwolle

Gun jezelf dit uitje!

Ik las het ergens op Facebook al eerder; ‘gun jezelf dat uitje’ !
Nou, ik deed dat ook, samen met voor elkaar onbekenden, het werd met recht ElkaarOntmoeten, en wat heb ik genoten, de onwennigheid was gauw verdwenen, want toch spannend allemaal, en er ontstond al snel een erg gezellige sfeer, mede door Mart die samen met de catering, en de crew, ons onvergetelijke dagen hebben bezorgd, we hebben gepraat, gelachen, gedanst en genoten van op het water zijn met de ‘Avontuur’. Terschelling bezocht, en ieder deed dat op zijn eigen manier, die ruimte was er ook, het was er gewoon allemaal.
Wil je helpen met zeilen? Dat kan en mag, geen druk, gewoon alles ontdekken en vooral jezelf zijn, mooie verbinding gemaakt met een groep geweldige mensen.
Daarom ga ik nog twee keer, de laatste 2 van dit seizoen, met als toetje de Brandaris race met andere klippers.
Ik kijk er naar uit!
Inge,
60, Maartensdijk

Een nieuwe partner…?

Dit is een super leuke ervaring….om nooit te vergeten.
En al vind je de vrouw of man van je dromen hier niet, je maakt hier wel plezier met elkaar en vrienden.
Een ervaring rijker en misschien wel een nieuwe partner.
Jaap,
52, Middelharnis

Humor en Gezelligheid is het recept!

Het was een fantastische groep!
Goede begeleiding en heerlijk gegeten.
Bij twijfel gewoon doen!
Humor en gezelligheid is het recept!
Doris,
60, Haarlem

Het heerlijke samen eten met fijne mensen

Het heerlijke samen eten met fijne mensen.
Ik kon mezelf zijn in een veilige en relaxte omgeving.
Wat een hoop gezelligheid en warmte heb ik hier mogen ervaren.
Jan,
65, Beverwijk

Wederom een TOP weekend!

Heerlijke en gezellige midweek zeilen waarin je nieuwe mensen ontmoet in een ontspannen en toch ook sportieve sfeer. Het schip is prachtig en de bemanning, de catering en de organisatie zijn geweldig. Tijd voor jezelf en tijd voor lachen, dansen, goede gesprekken en meer. Kortom, aanrader!
Carin,
58, Goes

Thuiskomen bij nieuwe mensen.

Genoten van het zeilen!
Een thuiskomen bij nieuwe mensen.
Super Mart hoe jij dit weekend geregeld hebt!
Het weer (de wind en de zon) was ons gegund.
Het eten was heerlijk!
De muziek gezellig!
Kortom Top!!
Brigitte,
50, Den Bosch

Als 75+ voelde ik mij volledig in mijn element!

Naar de Wadden
Zeilen van Harlingen naar Terschelling.
Op advies van Mart toch maar reis van 60 plus geboekt.
En daar heb ik geen spijt van gekregen.
Wat een geweldige ontvangst door de gastheer en wat was ‘t een superfijn weekend. De bemanning/de keukenbrigade en natuurlijk de reisleider alles top.
Voelde mij als 1 na oudste (75+) volledig in mijn element.
Fijne gesprekken gevoerd met bijna alle deelnemers.
Deze organisatie verdiend een 10!
Margriet,
75+, Rotterdam

Voor iedereen aandacht, ook voor degene die het ‘spannend’ vinden…

Een kookweekend voor mensen vanaf 60 + georganiseerd door “Elkaar Ontmoeten”. Wat was het gezellig en wat een attente gastheer is Mart. Voor iedereen aandacht, ook voor de mensen die het best spannend vonden, zo’n weekend met allemaal onbekende mensen. Dit was na een uur over en zat iedereen gezellig te praten tot het afscheid op de andere dag na een fijne boottocht
Rika,
70, Berkel en Rodenijs

Genoten, gelachen en leuke gesprekken.

Een geweldig kook weekend gehad met veel plezier en genoten van al het lekkers echt een aanrader voor iedereen en leuke gesprekken onder leiding van Mart top!
Egbert,
73, Makkum

Warme omgeving met fijne mensen!

Vorige week naar het Kook-workshop weekend geweest; best heel spannend om te gaan hoor….maar het was echt een super weekend! In een warme omgeving fijne mensen leren kennen, heerlijk hotel, de kook-workshop-avond was erg leuk , uitgelaten ontspannen en Mart is een super organisator. Kortom een aanrader voor iedere single!
Edith,
57, Wageningen