RTL tv opname met interview

In augustus heeft RTL tv opnames gemaakt over ElkaarOntmoeten.
Ze hadden al zoveel positieve berichten vernomen dat ze contact hebben opgenomen, en waren zo onder de indruk van het concept dat ze dit graag in beeld wilde brengen.

In november zijn deze opnames uitgezonden op RTL. In de video een kort interview met Mart van de Weijenberg, initiatiefnemer en eigenaar van ElkaarOntmoeten.
Mart: ”Hoe mooi om te zien de velen vriendschappen die er ondertussen zijn ontstaan na onze singleactiviteiten. Gemiddeld ontstaat er ook na elke activiteit een Liefdeskoppel, zo bijzonder!
(Met de meeste heb ik ook  nog contact)

Leuk om te vermelden is dat de ‘figuranten’ op de achtergrond op de video, allen gasten zijn van de vorige activiteiten. Ook Maro en Frank komen in beeld. Een van de eerste koppels die elkaar tijdens de weekenden van ElkaarOntmoeten hebben gevonden en die ondertussen romantisch samenwonen.

Opnamelocatie de Ruwenberg

De opnames voor het RTL programma werden gemaakt bij De Ruwenberg in St.Michielsgestel, waar de gasten overnachten die deelnemen aan de  kookweekenden. Het Hotel ligt op een landgoed van 14ha in een prachtig groen gebied. Binnen minder dan 10 minuten ben je in het centrum van Den Bosch. Dat maakt De Ruwenberg de perfecte locatie voor de activiteiten van ElkaarOntmoeten.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!