Succesverhaal Frans

Dit artikel is geschreven door Frans, een van onze single mannen die mee is gegaan met een van onze zeilactiviteiten en zijn partner daar heeft ontmoet.

Liefde is een onverwachte welkome gast op deze reis.
Op 27 augustus wilde ik eigenlijk gezellig gaan koken met en bij Mart, maar kwaliteit gaat bij hem voor, dus hij cancelde het weekend. Het werd de zeiltocht van 23-25 augustus en deze begon met het aanmaken van de WhatsApp groep.

Een aantal mensen waren gelijk lekker actief, dus zaten we nog voor het boarden op het schip, al om 17 uur te borrelen met 15 van de gasten.

Na hapje eten zijn we aan boord gegaan voor de meest fantastische reis over de wadden. Leuke groep, fantastische koks en een leuke crew zorgden voor mooi avontuur en een goede sfeer. Na een mooie zeiltocht met halverwege een ontmoeting met zeehonden, aangelegd in de haven van Vlieland.

Een groepje ging wandelen en een andere groepje ging zwemmen. Om 20 uur hebben we een fantastisch diner genuttigd, gemaakt door Harry en Cindy. Daarna op het dek een klein feestje met salsa maar in de haven is er ook een afspraak van rust, dus alternatief plan. Met een groot deel van de groep zijn we naar het strand gegaan, met flessen wijn onder de arm en muziek mee.

Fantastisch feest gebouwd onder een mooie sterrenhemel, kabbelend water en een bloedmaan. Iedereen was aan het dansen. Daarna terug naar schip, waar een aantal op het dek gingen slapen.

Ik zelf ook, maar in mijn armen lag de meest mooiste liefste vrouw van de wereld. Op het strand was bij ons “love is in the air” toegeslagen. Kijkend naar de sterren maakte we samen een prachtige zonsopgang mee, Harry kwam vroeg aan dek, maakte koffie en thee voor ons en langzaam ontwaakte het schip. Wederom een gezellige dag en het idee ontstond tijdens het zeilen om een reünie te organiseren, want dit was een gave groep mensen.

Het was een super weekend. Ik ging zonder verwachtingen varen en ik voel en denk dat ik een nieuw levensmaatje heb gevonden. Maar daarnaast een heleboel lieve nieuwe mensen, die ik graag in mijn vriendenkring wil hebben. De reünie gaat er zeker komen.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!