Succesverhaal Karin en Kees

Dit artikel is geschreven door Karin, zij en Kees hebben elkaar ontmoet tijdens een van onze kookweekenden.

Wij hebben elkaar ontmoet bij de kookworkshop van Elkaar Ontmoeten. Ik kwam voor de 1e keer en- Kees voor de 2e keer. 20 april 2019 met Pasen.

Wij hebben allebei via Facebook ons aangemeld. Allebei waren wij 6 jaar geleden gescheiden. De eerste kennismaking met Mart en de  andere gasten en kok was super fijn, leuke mensen met veel gezelligheid en we hebben veel gelachen. En heerlijke gerechten gemaakt.

Toen we ons zelf voorstelde vonden wij elkaar gelijk leuk. Kees vroeg of ik bij hem in de groep wilde koken dus zei ik graag JA. Terug in het hotel hebben met iedereen nog  na geborreld. 

Daarna hebben Kees en ik nog gepraat in de lobby van het hotel tot 3 uur in de nacht. Over wat wij hebben meegemaakt en wij hadden heel veel overeenkomsten. De ander ochtend bij ontbijt hebben wij voor de andere dag weer een afspraak gemaakt .

Allebei 1 uur rijden en bij van der Valk in Harderwijk wat gegeten en gewandeld en weer veel gepraat. Het weekeind daarop is kees bij mij in Drenthe geweest met Koningsdag en is nooit meer weggegaan 

Wij hebben ruim 1 jaar de weekeinden heen en weer gereden naar elkaar. Wat weer heel leuk was. Ik had in het hotel bij de kookworkshop al tegen Kees gezegd dat ik niet meer wilde verhuizen.

Kees had zoveel voor mij over dat hij zijn huis in de verkoop heeft gedaan. Het was zo verkocht en daarna hebben wij samen rond gekeken naar een huis in Drenthe.

Daar wonen wij nu ruim 1,5 jaar en hebben het heel erg naar ons zin. Wij zijn heel gelukkig met elkaar!

Er zijn 2 mannen van de kookworkshop waar wij nog wat app contact mee hebben waarvan 1 bij ons is geweest. En 1 dame. Ik kan het iedereen aanraden. Mart is ook super leuke een vrolijke gastheer.

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • De leukste activiteiten
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw activiteit weg. Deze week al 44x aangevraagd!