Succesverhaal Nanda en Peter

Dit artikel is geschreven door Nanda, een van onze single vrouwen die mee is gegaan met een zeilweekend en Peter heeft ontmoet.

Na wat aandringen van m’n dochter, mam ga op een datingapp. Niks voor mij vond ik. Even Google raadplegen of er niet iets is waar je mensen in het echt kan ontmoeten,en ja dat was er; Elkaar ontmoeten!

Gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief, en niet lang daarna ook gelijk de uitnodiging om eens mee te gaan met zeilweekend van 3 t/m 5 september 2021. Gelijk met collega wat kunnen regelen omdat er nog gewerkt moest worden dat weekend, hij vond het belangrijk om te gaan, happy mee natuurlijk.Ik ging er zonder verwachtingen heen, gewoon
genieten en ik zie het wel.

2 dagen voor de trip de appgroep om kennis te maken en wat te plannen om eerst nog even wat te gaan drinken op haventerrein van Harlingen. Vol spanning vrijdag naar Harlingen, vanuit Den Helder maar een klein stukje gelukkig,wat was ik zenuwachtig. Ontvangst bij de Avontuur, Mart stond al te wachten wat een aankomst, heel fijn.

Op naar het terras waar we elkaar zouden treffen en ,ja even live kennismaken onder genot van een drankje. Wat was dat gezellig, veel gekletst tot het tijd was om aan boord te gaan.
Ook best wat leuke mannen, waren met kleine groep dat nog ivm corona maatregelen, ideaal om zo de aandacht te kunnen verdelen. Had tijdens het zeilen wel een klik met Peter, samen met zeilen bezig zijn en elkaar leren kennen.
We waren een hele diverse groep, dat maakt een activiteit ook leuk om te doen.

De sfeer was erg ontspannen en na het voorstel rondje begon het allemaal beetje los te komen ,de spanning was eraf, zaterdag lekker zeilen. Op Terschelling heerlijk met de groep terras op en nog een kleine wandeling gemaakt, praat ook lekker weg. Na een heerlijke maaltijd kwamen ook de verhalen, met een lach en een traan. De sfeer was ook erg ontspannen. De avond heerlijk op het strand, muziekje, hapje en drankje. Wat was dat heerlijk. Zondag weer richting Harlingen, helaas de laatste dag, ontbijt tussendoortjes alles tot in de puntjes verzorgd. Soms moest alles even goed vastgehouden worden als we weer eens overstag
gingen, voordat alles door de keuken vloog.

Het schip van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden ,douche ook heerlijk en aan dek alle ruimte om ook lekker te relaxen of actief mee te doen met zeilen. Had dit voor geen goud willen missen, zo leuk gehad. Ook om bezig te zijn aan boord ,top ervaring. Zondag aankomst haven, en ja dan moet er afscheid genomen worden van iedereen ,dat was wel even moeilijk.Zo’n fijne groep mensen, maar hadden al besloten dat we zouden gaan koken in December.

Ik ben met m’n bagage door Peter naar m’n auto gebracht,was wel een stukje lopen geweest anders. Iedereen melde zich dat ze veilig thuis waren aangekomen Ik heb 3 dagen na het weekend Peter een appje gestuurd en hebben contact gehouden, na onze vakantie ben ik uitgenodigd voor een etentje in Rotterdam. Met ons gaat het goed, we zijn in December samen weekend weggeweest, goede gesprekken en samen genoten van het weekend.

Genieten van de momenten dat we samen kunnen zijn, is beetje lastig op dit moment ivm z’n werk is hij veel weg ,maar kijken er naar uit om weer een weekend samen te zijn . Elkaar Ontmoeten is een heel mooi concept, je ontmoet de mensen ook echt.

Je ziet gelijk wie je voor je hebt ,echt heel fijn om zo misschien wel de liefde weer te vinden. Of er een vriendschap aan over te houden.
Mart en z’n team zorgen voor een hele ontspannen sfeer en is wel in voor een goed gesprek. Na het weekend nog contact via de groepsapp gehad ,ook fijn om alle foto’s te zien van het weekend.

Ik zou het zeker aanraden bij 50+ om mee te doen met de activiteiten, je kunt jezelf zijn, je ontmoet mensen en niks moet alles mag. Gewoon doen…

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • De leukste activiteiten
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw activiteit weg. Deze week al 44x aangevraagd!