TV opname RTL

In juli werden we benaderd door RTL. Via via hadden ze gehoord van ElkaarOntmoeten en ze waren onder de indruk van het concept en wilden dit graag in beeld brengen. Volg jij ons al?

Op zondag 12 augustus werden de opnames gemaakt die in november worden uitgezonden. In de video een kort interview met Mart van de Weijenberg, initiatiefnemer en eigenaar van ElkaarOntmoeten. Mart: “Toen ik zelf, na een relatie van dertig jaar ging scheiden merkte ik hoe moeilijk het eigenlijk is om jezelf weer op te pakken na zo’n donkere periode. Je wil op een laagdrempelige en gezellige manier mensen ontmoeten.” Het blijkt dat Mart niet de enige 50 plusser is die behoefte heeft aan gezelligheid en verbondenheid zonder je te hoeven aanmelden voor een dating site.

Dit was de inspiratie om ElkaarOntmoeten te starten. De video laat ook zien hoe gemoedelijk het er tijdens de zeil- en kookweekenden aan toe gaat. Ook Maro en Frank komen in beeld. Een van de koppels die elkaar tijdens de weekenden van ElkaarOntmoeten hebben gevonden en nu een volgende stap nemen in hun relatie.

De opnames voor het RTL programma werden gemaakt bij De Ruwenberg in  Den Bosch, waar de gasten overnachten die deelnemen aan de  kookweekenden. Het Hotel/conferentiecentrum ligt op een landgoed van 14ha in een prachtig groen gebied. Binnen minder dan 10 minuten ben je in het centrum van Den Bosch. Dat maakt De Ruwenberg de perfecte locatie voor de activiteiten van ElkaarOntmoeten – zoals je ook in de video zal zien!

Ben je nieuwsgierig naar de video? Je zult deze zeer binnenkort op onze Facebook pagina zien verschijnen. Volg jij ons al?

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!