Zeilweekend 21-23 augustus 2020

Dit artikel is geschreven door Paulien, een van onze single dames die mee is gegaan met een zeilweekend.

Nog niet eerder had ik mij ingeschreven voor een “single event”  ik heb meerdere groepsreizen gemaakt naar buitenlandse bestemmingen en daarbij ligt de nadruk op Elkaar Ontmoeten vanwege één gezamenlijke interesse voor die vakantie.

Daarom vond ik het best spannend hoe het zeilweekend zou gaan uitpakken nu deelnemers van elkaar weten dat je open staat voor een ontmoeting met gelijkgestemden. Heb mij bewust niet ingeschreven op een datingsite of Tinder app omdat deze manier van oppervlakkige kennismaking en beoordeling op basis van foto’s niet bij mij past.

Het weekend is  heel erg goed bevallen, de vrees die ik had bleek ongegrond . Iedereen komt alleen, de verhouding mannen/vrouwen is optimaal en de omstandigheden relaxed. Er ontstaan spontane gesprekken, met mensen onderling maar ook in groepsverband  Het houten zeilschip “Avontuur” heeft een ambiance die bij draagt aan het welslagen van dit weekend. Mart onze gastheer stelde iedereen op zijn gemak en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Hij voelde zich echt betrokken. De crew vond ik heel vriendelijk en laat het aan de deelnemers over of ze mee willen helpen met het zeilen, dus net waar je zin in hebt.

Op Facebook zag ik het Zeilweekend van Elkaar Ontmoeten voorbij komen en wist dat deze manier van kennis maken mij beter past.

In dit weekend heb ik hele leuke mensen leren kennen en hopelijk blijvende contacten aan over gehouden!

Geheel verzorgde activiteiten en ontmoet gelijkstemden.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

  • Overnachtingen inbegrepen
  • Inclusief maaltijden en non-alcoholische drankjes
  • Een gelijke man/vrouw verhouding
  • Beperkt aantal plaatsen, vol = vol

Of boek hier direct jouw weekend weg. Deze week al 44x aangevraagd!